Nionde grottan

(Pocket)

Nionde grottan (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

44 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Världssuccé!
Jean M Auels nya bok Nionde grottan gick direkt upp till första plats på topplistorna i Sverige, Danmark, England, USA m fl. Bara i Sverige har boken sålts i hundratusentals exemplar

Ayla och hennes älskade Jondalar når efter en strapatsrik vandring Jondalars hem i Zelandoniis Nionde Grotta – en stenåldersbosättning i den region vi idag känner som Dordogne i sydvästra Frankrike. Jondalars familj är lycklig över att sonen återvänt men är avvaktande mot den unga vackra kvinna han fört med sig. Hennes egendomliga dialekt och hennes tama varg och tama hästar skrämmer dem.

Ayla har mycket att lära ut men hon har också mycket att lära av Zelandonii. Deras kläder, deras hantverk och deras sätt att leva väcker hennes nyfikenhet och hon gör allt för att anpassa sig till den främmande miljön.

Mötet med den andlige ledaren och spåkvinnan Zelandoni blir avgörande för Ayla. I henne har hon en själsfrände, med henne kan hon diskutera läkekonst och magi.

Ayla föder en dotter och hon blickar nu fram mot ett lugnt och tryggt familjeliv men hennes magiska gåvor gör att hon får en större roll att spela när det gäller Zelandoniis framtid.

Jean M. Auel bygger som alltid sin berättelse på noggrann forskning och tecknar sina miljöer med stor arkeologisk autenticitet.
Originalets titel: Shelters of Stone
Översättning: Tove Janson Borglund

Serien består av böckerna: Grottbjörnens folk - Hästarnas dal - Mammutjägarna - Stäppvandringen- Nionde grottan.
Förlag: Bra Böcker  Kategori: Allmän skönlitteratur, Europa, Historia, Historiska romaner 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789170020919  Antal sidor: 935 
Språk: Svenska     
Titel: Nionde grottan  Författare: Jean M. Auel  
Releasedatum: 2004-03-12  Serie: Grottbjörnens folk 
Upplaga:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Nionde grottan

Fler titlar med Jean M. Auel

Visa alla