Bruce Dickinson

(Övrig)

Bruce Dickinson (Övrig)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

177 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Bruce Dickinson är mest känd som sångare i ett av världens största hårdrocksband, Iron Maiden, men han är mycket mer än så. Här får du följa den mångsidige Bruce Dickinsons historia; från en trevande start på karriären med lånade bongotrummor till ett mer seriöst satsande Samson och vidare ut på världens arenor med Iron Maiden. Det här är historien om sångaren och världsartisten, författaren, piloten, fäktaren, radioprogramledaren och grabbhalvan som kräktes av nervositet då han träffade Ian Gillan och hur ödet ibland slumpar kom sig så att det kan löna sig att hälla piss i rektorns mat!

Kalla Kulor Förlag publicerar boken som för första gången ger en heltäckande bild av Bruce Dickinsons person och karriär. Det här är 327 fullmatade sidor fyllda med oförglömliga anekdoter berättade med mycket humor av dem som var med; en bok om hårt arbete, begåvning, mod, världsberömmelse och en och annan öl.
Alla som gillar Maiden och Bruces arbete vet att han är en man med många talanger och här finns mycket som är nytt och tidigare okänt, säger journalisten och författaren Joe Shooman. Dessutom handlar den om hur en man kan ha så mycket energi och begåvning inom så många skilda områden och vara så strålande skicklig vad han än tar sig för. Du måste på intet sätt vara ett hårdrocksfan för att läsa och uppskatta den här boken det finns mycket om musiken där men historien är mycket bredare än bara åren med Iron Maiden.Pressröster om den engelska utgåvan:

"I found this to be a very entertaining read and a wonderful insight into one of heavy metal's most well known and loved artists. Even if you are not a fan of Iron Maiden, this is still highly recommended"
Powerplay Magazine

"A well put-toghether, well-researched effort, and definitely one to read! Highly recommended!"
Rocksound Magazine
Förlag: Kalla kulor förlag  Kategori: Memoarer & Biografier, Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Europa, Musikstilar, Musik övrigt 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Övrig 
ISBN: 9789185535569  Antal sidor: 327 
Språk: Svenska     
Titel: Bruce Dickinson  Författare: Joe Shooman  
Releasedatum: 2009-10-01  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Helen Ljungmark
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Bruce Dickinson

Fler titlar med Joe Shooman

Visa alla