Blodläge

(Pocket)

Blodläge (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

50 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 14 kr

Blodigt Alvar! Tredje kriminalromanen i Johan Theorins succéserie från Öland

Genom kalkstenen vid den öländska kusten löper blodläget, ett mörkrött stråk som förr sades vara förstenat blod från en strid mellan trollen inne i berget och älvorna på alvaret.

Ovanför klippkanten vid det övergivna stenbrottet i byn Stenvik står nybyggda lyxvillor sida vid sida med stenhuggarnas små baracker.

Vid påsk, när snön smält, får flera av husen nya invånare som flyttar in och måste lära sig att komma överens. Men grannsämjan fungerar inte alltid som det är tänkt och svartsjuka och misstänksamhet börjar gro bakom husväggarna. Den här våren kommer flera personers liv att förändras för alltid.

Blodläge är den tredje fristående spänningsromanen av Johan Theorin. Liksom föregångarna Skumtimmen och Nattfåk är det en berättelse om konflikter mellan gammalt och nytt, mellan öbor och fastlänningar, mellan traditioner och turism, och om hur nästan bortglömd folktro bryter in i det moderna samhället.

Johan Theorin är född 1963 och bosatt i Göteborg. Hans debutroman Skumtimmen blev en omedelbar kritiker- och läsarframgång och utnämndes 2007 till Årets bästa kriminalromandebut. Uppföljaren Nattfåk blev 2008 års bästa Nordiska deckare. Blodläge är den tredje boken i Johan Theorins planerade kvartett med Öland som spelplats.

Förlag: Månpocket  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck, Europa 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789170018558  Antal sidor: 414 
Språk: Svenska     
Titel: Blodläge  Författare: Johan Theorin  
Releasedatum: 2011-03-11  Serie:  
Upplaga:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Rörgast är nr3 i Theorins deckarkvartett förlagd till Öland. Skildring utan raffel men stillsamt berättat vilket ger en tätare mystik.

Bloggat om Blodläge

Fler titlar med Johan Theorin

Visa alla