Gilla "Hata horan!"

(Pocket)

Gilla "Hata horan!" (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

102 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Jonna och Gloria är 15 år och bästisar. De är inte särskilt populära, men inte heller mobbade. Men så hänger de med på en luciafest och får dansa med Robin, skolans snyggaste, coolaste kille. Han verkar tycka att de är helt okej, till och med söta. Det är nästan för bra för att vara sant.
Det är det också. Det börjar skrivas elaka kommentarer på Glorias blogg och på Facebook bildas en Hata horan-grupp. Gloria mår så dåligt att hon börjar skära sig igen. Jonna måste göra något. Gloria får inte råka mer illa ut. Hon bestämmer sig för att ge igen med samma mynt, för på nätet kan vad som helst hända.
Vem är hora nu då?

Gilla hata horan är en känslomässigt laddad ungdomsroman om nätmobbning. Om hur snabbt rykten kan startas och spridas. Om hur bödeln lätt kan bli offer och tvärtom.
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Skönlitteratur barn och ungdom 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186969547  Antal sidor: 167 
Språk: Svenska     
Titel: Gilla "Hata horan!"  Författare: Johanna Nilsson  
Releasedatum: 2012-08-22  Serie:  
Upplaga:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Bra men mycket tragisk bok som reflektera över sådant som händer dagligen runt om i vår värld.. tillslut gick det inte att hålla tillbaka tårarna.

Bloggat om Gilla "Hata horan!"

Fler titlar med Johanna Nilsson

Visa alla