Smaragdernas bok

(Inbunden)

Smaragdernas bok (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

120 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Nu är den här - den första delen av tre i en blivande klassikerserie i samma anda som Narniaböckerna, Guldkompassen och Trollkarlen från Oz.

De tre syskonen Kate, Michael och Emma lämnades på barnhem av sina föräldrar som mycket små. Hela sitt liv har de undrat vad som fick föräldrarna att lämna dem. När de sparkas ut från sitt senaste barnhem och skickas till den mystiska staden Cambridge Falls, får de svaret. Syskonen är sedan urminnes tider utvalda och speciella, och föräldrarna lämnade bort dem för att skydda dem mot en elak trollkarl.

I ett gömt rum i den mystiske dr Pyms hus hittar syskonen en egendomlig bok med blanka sidor. Med hjälp av boken kan man resa genom tid och rum - och här tar en hisnande resa sin början. Barnen möter en ond häxa som har fångat barnen i Cambridge Falls, de möter dvärgar, vargar och magiska monster. Kampen mot häxan blir ett sagoäventyr i klassisk tappning, men samtidigt mörkt, känsloladdat och otroligt rappt berättat.

Förlag: Bokförlaget Semic  Kategori: Skönlitteratur barn och ungdom 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789155256678  Antal sidor: 352 
Språk: Svenska     
Titel: Smaragdernas bok  Författare: John Stephens  
Releasedatum: 2011-09-14  Serie: Trolldomens tre skrifter 
Upplaga:  
Åldersgrupp: 9-12     
Översättare: Carla Wiberg
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Smaragdernas bok

Fler titlar med John Stephens

Visa alla