1900-talets design : den kompletta handboken

(Inbunden)

1900-talets design : den kompletta handboken (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

411 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

I denna rikt illustrerade bok samlas föremål från en mängd områden keramik, armatur, möbler, affischer, textilier m.m. Som läsare får man en gedigen genomgång av olika föremål, men något som också gör boken speciell är att den även lyfter fram olika föremåls detaljer något som man normalt inte kan lära sig om genom en bok. 1900-talets design är också intressant för samlare eftersom föremålen i boken är försedda med prisintervall som fungerar som guide till olika föremåls ungefärliga värde.

Boken spänner över tiden från modernismens födelse till idag. Stora och inflytelserika formgivare som präglat designens utveckling presenteras närmare på egna uppslag. Olika rörelser och tidstypiska fenomen som Arts and Crafts, Bauhaus, Exotism, Memphis m.m. ges också särskilt utrymme.

1900-talets design är en generös och gedigen kunskapskälla för alla designintresserade och för såväl nyblivna som erfarna samlare.


Om författaren

Judith Miller har närmare 50 års erfarenhet av branschen och är en av världens ledande experter på antikviteter. Hon skriver i ett flertal tidningar, till exempel Financial Times och House & Garden. Dessutom är hon en efterfrågad föreläsare och har bland annat föreläst på Victoria & Albert Museum i London. I Storbritannien är hon ett känt ansikte till följd av sin medverkan i populära tv-program som BBC:s Antiques Roadshow och The House Detectives.
Förlag: Tukan förlag  Kategori: Konst, Historia 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789174010862  Antal sidor: 304 
Språk: Svenska     
Titel: 1900-talets design : den kompletta handboken  Författare: Judith Miller  
Releasedatum: 2010-09-13  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Helena Sjöstrand Svenn, Gösta Svenn
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om 1900-talets design : den kompletta handboken

Fler titlar med Judith Miller

Visa alla