Ödet

(Häftad)

Ödet (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

222 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Zoey laddar för den sista striden mot übervampyren Neferet!Har man lärt känna supervampyren Zoey och hennes vänner (och fiender) i Nattens hus måste man bara få veta vad som händer och hur det ska gå för dem. Här är alla som vill kämpa mot ondskan välkomna. Religion, sexuell läggning (ja, här finns homosexuella vampyrer), människa eller vampyr spelar ingen roll!

Gamla vänner är plötsligt Zoeys fiender och fiender har blivit vänner. Det enda som är som vanligt är att Neferet försöker komma åt Zoey.
Hennes senaste vapen är skapad av ondskan själv och oemotståndlig för en tonårstjej: En supersnygg, ny elev på skolan – Aurox! Han saknar egen vilja och följer Neferets minsta vink. Och så är det något märkligt bekant med honom. Som om Zoey har träffat honom tidigare ... Är det hennes öde att falla för det där som känns så bekant i honom – eller att bestämma själv?
Den goda sidan har också planer och vissa överraskande resurser för att hjälpa Zoey och hennes vänner!

Det här är del 9 i vampyrserien House of Night. Liksom i de tidigare delarna är tempot högt och dramatiken stor. Det gäller verkligen för Zoey att ha en snabb hjärna, att hon vågar lita på sin magkänsla när förnuftet inte räcker och att hon har många, goda vänner som hjälper till.
De tidigare böckerna i serien är "Vampyrens märke", "Sveket", "Utvald", "Svart ängel", "Jagad", "Frestad", "Bränd" och "Uppvaknandet".


"Vältajmade thrillers i nutida internatmiljö, med rafflande intriger och starka, självständiga kvinnliga huvudpersoner." "Coola [...], sexiga, spännande och spektakulära romaner. Minst av allt blodfattiga."
Östgöta Correspondenten om Vampyrens märke + Sveket och Richelle Meads Törst + Fruset blod


Förlag: Bonnier Carlsen  Kategori: Diverse, Skönlitteratur barn och ungdom 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789163870828  Antal sidor: 421 
Språk: Svenska     
Titel: Ödet  Författare: P. C. Cast, Kristin Cast  
Releasedatum: 2012-06-15  Serie: House of Night 
Upplaga:  
Åldersgrupp: Unga vuxna     
Översättare: Catharina Andersson
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Mycket bra bok, rekommenderas!

Bloggat om Ödet

Fler titlar med Kristin Cast

Visa alla