Frestad

(Häftad)

Frestad (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

129 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Välkommen till en vanlig vecka i den ovanliga vampyren Zoey Redbirds liv!Zoeys värld är väldigt lik vår egen vardag: man går i skolan och man hänger med kompisar.
Men det är också en värld där vampyrer lever öppet och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden.
En värld med mycket magi, kärlek och död!

Vissa saker har rett upp sig, men kampen är allt annat än över. Den svarta ängeln Kalona och Neferet är inte besegrade. Kommer Zoey att kunna stå emot frestelsen när Kalona på alla sätt försöker locka henne till sig? Finns det en chans att han kan göra som Stark och välja den goda sidan istället?
Dessutom börjar det på allvar hända läskiga saker med Stevie Rae och hennes röda vampyrer nere i tunnlarna. Stevie Raes hemliga vänner har egna planer för framtiden. Tyvärr vill de inte att hon ska vara en del av den framtiden.
Och Zoeys ständiga killproblem? Tja, en gör slut och en ... försvinner.

Det här är del 6 i House of Night-serien. Liksom i de tidigare delarna är tempot högt och dramatiken stor. Det gäller verkligen för Zoey att ha en snabb hjärna, att hon vågar lita på sin magkänsla när förnuftet inte räcker och att hon har många, goda vänner som hjälper till.
De tidigare böckerna i serien heter Vampyrens märke, Sveket, Utvald, Svart ängel och Jagad.


"Spänningen är nästintill olidlig, det är svårt att sluta läsa när man väl börjat. Ett extra plus för att Zoey, mitt i kampen om gott och ont, ändå tillåts ha vanliga tonårsproblem som handlar om killar, vänner, kläder och böcker. Boken är en nagelbitande sträckläsarbok för alla ungdomar." Carola Lindström, BTJ-häftet

"Vältajmade thrillers i nutida internatmiljö, med rafflande intriger och starka, självständiga kvinnliga huvudpersoner." Östgöta Correspondenten om "Vampyrens märke" och "Sveket"

"DEN HÄR SERIEN E DÖD AS BRAAH :D" Saia, www.bonniercarlsen.se


Förlag: Bonnier Carlsen  Kategori: Diverse, Skönlitteratur barn och ungdom 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789163868528  Antal sidor: 427 
Språk: Svenska     
Titel: Frestad  Författare: P. C. Cast, Kristin Cast  
Releasedatum: 2011-01-28  Serie: House of Night 
Upplaga:  
Åldersgrupp: Unga vuxna     
Översättare: Catharina Andersson
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Bättre kan den inte bli! Frestad är hur awes0me som helst! Det hände alltid något, alltså var det inte långtråkigt, till skillnad från Vampire Academy (sorry alla VA-fans)! Tempot e högt, och det e så svårt å lägga ifrån sig boken! I LURVE P.C. & KRISTIN!!!

Helt klart en av de bästa vampyr bok serierna som gjorts. Längtar verkligen tills den här delen kommer ut. Böckerna blir bara bättre å bättre för varje bok som kommer ut. Synd att man får vänta så många månader mellan varje bok..

Bloggat om Frestad

Fler titlar med Kristin Cast

Visa alla