Tusenskönor

(Ljudbok CD-bok)

Tusenskönor (Ljudbok CD-bok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

231 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Ladda ner
159 kr

(Ladda ner i MP3-format)

+ 1 MP3-CD

Ett äldre prästpar hittas skjutna i sin lägenhet vid Odenplan. Mannen verkar ha tagit livet av sin hustru och därefter sig själv. Ett avskedsbrev förklarar att han inte kunde fortsätta leva efter att hans dotter begått självmord.

Inlåst i en lägenhet väntar Ali på besked. Han har flytt från ett brinnande Irak och hoppas på en ny framtid i Sverige. Det enda hans välgörare kräver är en enkel byteshandel. Och att han tiger om deras uppgörelse.

I Bangkok håller en ung svensk kvinna på att bli avskuren från omvärlden. Någon monterar ner hennes liv, bit för bit. Efterlyst av thailändsk polis tar hon upp jakten på den som försöker ödelägga hennes tillvaro.

Fredrika Bergman och hennes kollegor i Alex Rechts utredningsgrupp tar sig an dubbelmordet vid Odenplan. De får snart klart för sig att de står inför någonting långt mer komplicerat än ett självmord som urartat. Vitt skilda händelser som även utspelar sig utanför Sveriges gränser tycks hänga samman utan att de förstår hur. Klockan går och de som vet tiger.
Förlag: Piratförlaget  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok CD-bok 
ISBN: 9789164222039  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Tusenskönor  Författare: Kristina Ohlsson  
Releasedatum: 2010-08-18  Serie: Fredrika Bergman 
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Uppläsare: Mirja Turestedt
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Trots bokens alla trådar känns handlingen aldrig spretig. Kristina håller ihop historien och hon knyter tillsist ihop alla trådarna på ett spännande sätt. Genom alla trådarna och en bra intrig så håller Kristina spänningen hög genom hela boken.

Tusenskönor är en välskriven kriminalroman där författaren förmedlar det hon vill ha sagt på ett tydliget och trovärdigt sätt. Boken är lättläst och den är en riktig bladvändare.

Jag gillar karaktärerna i boken. Dom känns positivt vardagliga och intressanta. Trots att jag bara läst en bok om dessa karaktärer så känns det ändå som jag känner dom väldigt väl. Jag ser med spänning fram emot att få följa Fredrika Bergman och hennes kollegor i flera böcker.

Det som jag inte riktigt gillar med boken är slutet. Det blir lite för mycket och det känns lite krystat. Jag har lite svårt att köpa delar av upplösningen. Upplösningen, eller rättare sagt orsaken till alltihop, känns inte riktigt trovärdigt vilket är synd i en så förövrigt trovärdig bok. Men det är ändå inget dåligt slut. Hade slutet varit lika bra som resten av boken hade boken fått full pott. Nu får den nöja sig med Betyg 4

På www.bokbrus.se finns fler ljudboksrecensioner.

Bloggat om Tusenskönor

Fler titlar med Kristina Ohlsson

Visa alla