Barfota änglar

(Pocket)

Barfota änglar (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

44 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 14 kr

En sann historia om två svenska tonårstjejers flykt.

Om jakten på spänning och ett bättre liv i Asien.


20-åriga Linnea och 18-åriga Emma står inte ut med livet i Sverige så de bestämmer sig rymma och hitta en bättre tillvaro någon annanstans. De lämnar en lapp i lägenheten i Tomelilla där det står att de åkt frivilligt och att de inte vill bli eftersökta. De har hört att värdinnejobb på klubbar i Tokyo är välbetalda och spännande och med sina sista pengar tar de sig hela vägen dit.
Verkligenheten blir inte alls som de tänkt sig. Bakom de neonglimrande fasaderna finns en värld av beräknande svek, utnyttjande, sprit och droger. Men Linnea och Emma har varandra, och tillsammans kämpar de för att överleva i den onda spiral som drar dem längre och längre ner i destruktiviteten.

Barfota änglar är en sann historia som inte kommer att lämna någon läsare oberörd. Den handlar om två unga svenska tjejers sökande efter sig själva och någonting bättre i främmande miljöer.
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186675332  Antal sidor: 116 
Språk: Svenska     
Titel: Barfota änglar  Författare: Linnea Willén  
Releasedatum: 2011-05-19  Serie:  
Upplaga:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Linnea och Emma drar iväg till Japan, de åker dit med förhoppningen att hitta en bättre tillvaro. De vill ha värdinnejobb och tjäna snabba pengar. Det blir dock inte riktigt som de har tänkt sig. Tyvärr är den här boken alldeles för tunn för att man ska kunna få någon djupare inblick i tjejernas situation, särskilt saknar jag en närmare beskrivning av de bådas relation till varandra och en mer utförlig förklaring av det som hände efter resan. Men som helhet är boken ändå helt okej och den känns båda väldigt äkta och uppriktig.

Bloggat om Barfota änglar

Fler titlar med Linnea Willén

Visa alla