50 sätt att träffa den rätte

(Pocket)

50 sätt att träffa den rätte (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

114 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Sarah Sargeant, skådespelerska/servitris, har varit singel i tre år och har inte haft sex på 351 dagar. Torkan är så extrem att Bob Geldof nog hade arrangerat en välgörenhetsgala bara han vetat om det.
De senaste fem månaderna har hon samlat mod till att bjuda ut den tunnhåriga bartendern med ölmage nere på stampuben, men när hon får till svar att han hellre stannar hemma och ser Narnia på dvd svär hon på att aldrig ha något med det motsatta könet att göra igen. Hennes familj och vänner tycker annorlunda.

De anmäler henne till en dokusåpa (som hon visserligen inte vill vara med i, men rackarns vad det svider när hon inte blir uttagen), övertalar henne att gå på speed-dejting och att starta en blogg.
Och helt plötsligt upptäcker Sarah att hon har ett uppdrag att utforska femtio sätt att hitta den rätte.


50 sätt att träffa den rätte är den roligaste, fräckaste och fyndigaste romantiska komedin sedan Bridget Jones dagbok.

"Jag vet inte när jag läste något så underhållande senast."
Veckorevyn


"Fartfylld, smart och väldigt rolig"
Press Association

"En oerhört underhållande bok och Lucy-Anne Holmes lockar mig till skratt vid flera tillfällen. Det är en positiv bok som bjuder på rolig läsning. Underhållningsfaktorn är hög och det är en välskriven bok med klockrena poänger."
Betyg: 4
Plaza Kvinna


"En rapp och rolig historia"
Cosmopolitan

"Det är rappt, lättläst och stundtals riktigt roligt."
Ulricehamns tidning
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186675745  Antal sidor: 359 
Språk: Svenska     
Titel: 50 sätt att träffa den rätte  Författare: Lucy-Anne Holmes  
Releasedatum: 2012-02-22  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Helen Ljungmark
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 4,3
50%
25%
25%
0%
0%

Jätterolig!

Nej, denna bok var inte vad jag hade trott den skulle vara. Själva historien var det inget fel på, men jag retade mig enormt på vissa karaktärer, mest huvudpersonen. Hon var så barnslig och jobbig och bara ställde sig och skrek "uuäähh!" så fort det inte blev som hon ville. Det var ibland svårt att känna sympati med henne.

Det som räddar betyget från att bli en 2:a är att sista halvan av boken var bra, främst slutet som bjöd på några vändningar och överraskningar.

50 sätt att träffa den rätta. Detta är bland de roligaste böcker jag läst. Skrattade så högt att jag väckte min pojkvän flera gånger. Riktigt charmig!

Det här kan vara en av de roligaste böckerna jag har läst på länge! Jag skrattade vid flera tillfällen och även om jag inte är singel är det inte svårt för mig att tänka mig in i Sarahs situation. Man får verkligen följa med i hennes dejtande och lider med henne när det går dåligt. Jag gillar att boken är såpass välskriven och att det är lagom långa kapitel!

Bloggat om 50 sätt att träffa den rätte

Fler titlar med Lucy-Anne Holmes

Visa alla