Hej och tack för ingenting

(Pocket)

Hej och tack för ingenting (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

40 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Elsa står vid kanten av ett stup och är på väg att hoppa. Hon är trött på allt. Trött på en mamma som aldrig bryr sig. Först tänkte hon hoppa från Ölandsbron, men nu står hon på en klippa någonstans i Kalmartrakten. Hon har rymt från ett läger på Öland, och hemma i Orminge kommer mamma imorgon att få ett avskedsbrev.

Den lilla killen Sigge ser en tjej som står längst ut på klippan och gråter. Tänk om hon trillar ner? Han frågar varför hon är ledsen. Han tänker minsann inte gå därifrån även om hon blir arg! Det slutar med att Elsa följer med Sigge hem. På något sätt blir de vänner och nu är det bråttom att komma Stockholm för att hinna fram före brevet till Elsas mamma.


Deras resa blir en road trip utan like! Hej och tack för ingenting är både spännande, sorlig men mest av allt en härlig berättelse om vänskap.

Hej och tack för ingenting är en omtumlande, allvarlig, rolig och hoppfull berättelse. Måns Gahrton är en av Sveriges mest uppskattade författare efter oräkneliga succéer med böcker, tv-serier och filmer som Eva & Adam, Livet enligt Rosa, Ronny & Julia och nu senast Hotell Gyllene Knorren.

"En bok med hjärtat på rätta stället"
Nerikes Allehanda
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Skönlitteratur barn och ungdom 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186675912  Antal sidor: 134 
Språk: Svenska     
Titel: Hej och tack för ingenting  Författare: Måns Gahrton  
Releasedatum: 2011-12-21  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Hej och tack för ingenting

Fler titlar med Måns Gahrton

Visa alla