ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu - betala i slutet av året

Mal (Reviderad): Workbook

(Pocket)

Mal (Reviderad): Workbook (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

204 kr

Beräknad leveranstid:  4-6 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
  • Marknadsledande klassiker – nu i ny form
  • Passar både ungdomar och vuxna
  • Flexibelt och heltäckande

De populära nybörjarböckerna Nya Mål 1 och 2 revideras. Böckerna heter nu kort och gott Mål 1 och 2. Liksom tidigare är Mål 1 och 2 i första hand tänkta för elever som läser sfi 2, dvs kurs B och C, eller motsvarande nivå inom andra skolformer.

Mycket prat
Reviderade Mål 1 är helt i färg och har ny form och nya bilder. För att underlätta självständigt arbete finns en elev-cd (mp3) längst bak i boken. Dina elever kommer att gilla att de från första stund får ord och fraser som de kan använda direkt i sin vardag. I varje kapitel ligger fokus på ett eller två teman. Det innebär att man arbetar intensivt med ordförrådet inom respektive tema. Dialoger med vardagsfraser följs upp med hörövningar och ofta också med några ytterligare talövningar. Det blir mycket prat i klassrummet för både läroboken och övningsboken ger gott om tillfällen att samtala, både i par och i grupp.

Strukturen ligger kvar
Liksom Nya Mål ger reviderade Mål en komplett kurs där alla färdigheter tränas i läroboken. Grammatikprogressionen är långsam och trygg. En minigrammatik baktill i läroboken innehåller alla moment som tas upp. Läroböckernas texter, dialoger och övningar hålls ihop av ett fast persongalleri: människor i olika åldrar och livssituationer som eleverna blir alltmer bekanta med.

Hänvisningar till övningsboken
I läroboken får eleverna löpande hänvisningar till övningsboken. Det är en förbrukningsbok med övningar på, under och över lärobokens nivå. Här kan eleverna utveckla sin kommunikativa förmåga genom att arbeta både skriftligt och muntligt med sådant som tas upp i läroboken. Eftersom facit ligger baktill i övningsboken kan eleverna arbeta självständigt med många av uppgifterna.

Lärarhandledningarna
Här får du översikter och kommentarer till alla kapitel, men framför allt en stor mängd kopieringsunderlag. De innehåller extra övningar och dessutom ett test och underlag för bedömning av muntlig och skriftlig förmåga till vart och ett av lärobokens kapitel. Facit till lärobokens övningar finns också med. Tre cd-skivor följer med lärarhandledningen: en med hörförståelsedelarna till testerna i lärarhandledningen och två med alla texter och hörövningar som finns i läroboken.

Nya Mål 1 och 2 lever vidare
Har du nyligen börjat arbeta med Nya Mål 1 och 2? Då kan du se fram mot att arbeta med dem tills du själv tycker att det är dags att byta till Mål 1 och 2.

Förlag: Natur & Kultur  Kategori: Språkkurser 
Beräknad leveranstid: 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789127506138  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Mal (Reviderad): Workbook  Författare:  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2007-05-02 
Upplaga:   ISBN 10:  
Serie:      
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Mal (Reviderad): Workbook

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »