Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer

(Häftad)

Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

165 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

"Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer" är en bok för alla som vill utvecklas, gå vidare i sina liv och hitta nya sätt att försörja sig på. För en del kommer boken att fungera som en inspiration till att äntligen våga ta det där steget mot att göra något helt nytt i sitt liv. För andra kan den ge konkreta tips på kreativa idéer som bara ligger och väntar på att bli genomförda. Hur man än väljer att se på boken så är den rätt för alla som vill utveckla sin arbetssituation och hitta nya sätt att försörja sig på.
Bakom boken ligger fyra prisbelönta idéentreprenörer som alla lever med kreativiteten i sitt dagliga liv. På varsitt håll har de varit idérika, sått frön till utvecklingsbara tjänster och idéer som de vill sprida till andra intresserade. Dessutom delar idékvartetten med sig av tänkvärda betraktelser i affärs- och entreprenörskapslivets spännande värld.

"Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer " vill inspirera läsaren till att börja tänka större, att våga ta steget till att starta något nytt. Har man drivet och engagemanget, längtan efter att gå vidare, ja då kan denna bok vara den avgörande sporren för att våga ta steget.

Sagt om boken:"Det är inte alla böcker om kreativitet som känns kreativa; men det lyckas den här boken med. Det här är en bok som gav min egen kreativitet en boost." Teo Härén, interesting.org
Förlag: Roos Tegner  Kategori: Ekonomi 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789186047276  Antal sidor: 191 
Språk: Svenska     
Titel: Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer  Författare: Linda Runarsdottir, Mattias Andersson, Mårten Norman, Marcus Persson  
Releasedatum: 2010-11-12  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer

Fler titlar med Marcus Persson

Visa alla