Det fjärde offret

(Inbunden)

Det fjärde offret (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

156 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

"One of Scandinavia's best crime writers."
The Times
En stilla sensommarmorgon begås ett väpnat rån mot en värdetransport utanför Sparbanken i den slumriga idyllen Klintehamn på Gotlands västkust. Rånarna flyr på motorcykel och tar sin tillflykt till ett ödetorp på landsbygden. När polisen så småningom letar sig fram till gömstället hittas en av rånarna mördad och dådet beskrivs i medierna som en ren avrättning.
Till en början koncentreras spaningarna mot Gotlands motorcykelklubbar. Men det är något som inte stämmer. Vilka är de två övriga rånarna och har de något att göra med mordet på sin medbrottsling? Gick något fel vid råntillfället eller finns motivet längre bak i tiden? Kommissarie Anders Knutas börjar leta efter samband i det förflutna samtidigt som han försöker hålla tillbaka sina allt starkare känslor för kollegan Karin Jacobsson. Journalisten Johan Berg dras obevekligt in i ett livsfarligt spel där insatserna blir allt högre. Och hela tiden finns risken att gärningsmannen slår till igen - en gärningsman som vet något polisen inte vet.

Med sin nionde kriminalroman befäster Mari Jungstedt sin position i den absoluta deckartoppen. Hennes böcker har sålt i mer än 1,7 miljon exemplar enbart i Sverige och utkommer i tjugo länder.

Förlag: Albert Bonniers Förlag  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck, Europa 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789100125820  Antal sidor: 347 
Språk: Svenska     
Titel: Det fjärde offret  Författare: Mari Jungstedt  
Releasedatum: 2011-05-17  Serie: Knutas 
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Mari Jungstedts nionde kriminalroman skiljer sig inte nämnvärt från tidigare böcker, här fortsätter handlingen kretsa mellan de kända karaktärerna. Växelspelet mellan Knutas och Karin går vidare och även Johan Berg och hans Emma finns med på ett litet hörn också här. När sedan ett mord inträffar är karusellen igång och exakt som vanligt lyckas Mari Jungstedt driva på handlingen i ett hyfsat tempo och göra det hela så pass spännande att man gärna fortsätter. Jag tycker att den här boken absolut fyller sitt syfte som en bra deckare, en stunds underhållning och tidsfördriv och har man läst de övriga delarna i serien blir man inte alls besviken.

Bloggat om Det fjärde offret

Fler titlar med Mari Jungstedt

Visa alla