Mitt instängda hjärta

(Inbunden)

Mitt instängda hjärta (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

204 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Nadia undervisar i samma skola som sin man, Ange. De är båda starkt engagerade lärare som brinner för sitt yrke och sina  elever. Men sedan en tid tillbaka är de utsatta för oförklarliga och allt mer brutala trakasserier, som kulminerar i att Ange huggs ned på öppen gata. Nadia försöker förstå vad som ligger bakom hatet och varför alla plötsligt förefaller att ha vänt sig emot dem. Och vem är egentligen grannen, han som de avskytt men som nu överöser dem med lugnande råd, denne Noget som framställer sig som deras allsmäktige beskyddare?


Översättare: Ragna Essén


Avklätt porträtt känns som knivhugg i ryggen.
Barometern


Mitt instängda hjärta är mästerligt komponerad, rent av storartad litteratur. Göteborgs-Posten


En av de viktigaste franska författarna idag är Marie NDiaye. ... Nu kommer ännu en av hennes romaner på svenska, Mitt instängda hjärta. Där förenas stillhet och gastkramande spänning i skildringen av en kvinna som plötsligt och oförklarligt blir utfryst av sin omgivning. Varför? Författaren dröjer med svaret och gåtfullt dubbeltydiga stämningar skapas.
Betyg: AAAA. Amelia


Marie NDiaye är något så ovanligt som en författare med en gudabenådad skrivförmåga och något att säga. Något viktigt, akut och komplext. Mitt instängda hjärta är ett imponerande verk, romanen både drar in och stöter bort läsaren. ... en roman som är svår att lägga ifrån sig, där läsarens bultande hjärtslag följer Nadias instängda hjärtas.
Svenska Dagbladet


Mitt instängda hjärta är lika bländande välskriven som Ndiayes förra roman Tre starka kvinnor. Det finns en enastående precision i hennes språk...
Hallandsposten


Årets otäckaste bok är ingen rysare à la Stephen King, utan en sofistikerad fransk roman. I Marie Ndiayes hypnotiska thriller Mitt instängda hjärta blir det exemplariska lärarparet Ange och Nadia föremål för ursinniga trakasserier.
M-magasin

Förlag: Natur Kultur Allmänlitteratur  Kategori: Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789127132573  Antal sidor: 245 
Språk: Svenska     
Titel: Mitt instängda hjärta  Författare: Marie Ndiaye  
Releasedatum: 2012-05-29  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Översättare: Ragna Essén
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Mitt instängda hjärta

Fler titlar med Marie Ndiaye

Visa alla