Det du inte såg

(Pocket)

Det du inte såg (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

117 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

"Det har aldrig varit svårt att tycka något om Patrik Sjögerg. Jag har heller aldrig haft svårt att tycka om honom. Nu borde alla läsa om honom." Johan Esk, Dagens Nyheter

En av den svenska idrottens genom tiderna största stjärnors självbiografi skakade om Sverige genom Patrik Sjöbergs berättelse om de sexuella övergrepp han utsattes för som ung. Sjöbergs avslöjanden följdes av andra idrottares och debatten runt ledarnas ansvar lever i allra högsta grad vidare.

Förlag: Norstedts  Kategori: Memoarer & Biografier, Europa, Övriga sporter, Sociala frågor 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789113043982  Antal sidor: 412 
Språk: Svenska     
Titel: Det du inte såg  Författare: Markus Lutteman, Patrik Sjöberg  
Releasedatum: 2012-04-13  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Jag gillar att läsa såna här memoarböcker där någon berättar om sitt liv. Att det dessutom är en av Sveriges största idrottsmän gör inte saken sämre. Och att det är en bok där författaren vill säga något tycker jag känns rakt igenom, Sjöberg berättar utlämnande utan att det känns sentimentalt eller sliskigt. Det är också stundtals en rätt intressant läsning om idrottsvärlden, genom kokainskandaler och annat. "Det du inte såg" känns som en väldigt äkta bok som är väl värd att läsas! Har du dessutom ett visst idottsintresse tror jag att du kommer att uppskatta den ännu mer.

Bloggat om Det du inte såg

Fler titlar med Markus Lutteman

Visa alla