Födelsedagsmysteriet

(Inbunden)

Födelsedagsmysteriet (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-16%

99 kr
Ord. pris 118 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 14 kr

Födelsedagsmysteriet vinnare i Bokjuryn 2012. Valt till årets bästa kapitelbok! Tillsammans har Martin Widmark och Helena Willis skrivit 21 böcker om den kluriga detektivduon Lasse och Maja. Med över 2 miljoner sålda böcker vet nästan alla barn vilka deckarna är och vid det här laget har vi fått vara med på en rad spännande och finurliga äventyr.
I dag fyller min egen lilla guldsmed femtio år, säger Barbro Palm i sitt hyllningstal till Muhammed Karat. Den som bakar den godaste tårtan till dig, mitt russin, vinner 8 000 kronor, fortsätter hon och pekar på de tre tävlande sockerbagarna. Bagarna sliter med sina tårtor, men några av dem uppför sig rätt underligt. Särskilt en...
När ljuset slocknar och Barbro Palm skriker att hennes glittrande diamant är försvunnen, inser Lasse och Maja att det återigen är dags för ett nytt fall.
Martin Widmark är på topphumör när han i högt tempo ger sig i kast med det tjugoförsta äventyret om Lasse och Maja. Helena Willis karakteristiska illustrationer, hädanefter alltid i färg, eldar förstås på ytterligare.
Böckerna om LasseMajas detektivbyrå toppar ständigt boklistorna och tar emot pris efter pris. De är dessutom de mest utlånade titlarna på biblioteken.
"Lättläst, men inte lättlöst!" har varit författarens paroll från start. Det betyder ett enkelt och rakt språk, men en välplanerad och klurig intrig. Detta, parat med det vitala samspelet med alla de roliga och skruvade bilderna, gör varje bok i serien till ett oemotståndligt läsäventyr.
Dessa deckare är tämligen lättlästa, har stor text och bildstöd som hjälper till att göra läsningen både roligare och lättare att förstå. Numera är Helena Willis illustrationer i färg vilket ytterligare förstärker läslusten. /.../ Martin Widmark följer sitt framgångsrecept även denna gång. /Madeleine Jehpsson, BTJ-häftet
Lasse och Maja är precis lika kluriga och duktiga som vanligt när läsaren får följa deras spännande värld. /Blekinge Läns Tidning
Förlag: Bonnier Carlsen  Kategori: Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789163870231  Antal sidor: 89 
Språk: Svenska     
Titel: Födelsedagsmysteriet  Författare: Martin Widmark  
Releasedatum: 2012-08-27  Serie: LasseMajas Detektivbyrå 
Upplaga:  
Åldersgrupp: 6-9  smakprov: Ja 
Illustratör: Helena Willis
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Min son gillar böckerna jättemycket. Vi läser dom varje kväll.
Gillar alla Lasse och Maja böckerna.

Bloggat om Födelsedagsmysteriet

Fler titlar med Widmark, Martin

Visa alla