Nio drakar

(Ljudbok CD-bok)

Nio drakar (Ljudbok CD-bok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

303 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Från Los Angeles gator till Hongkongs skimrande skyline: Harry Bosch måste finna sin försvunna dotter. Harry Bosch kallas till en mordplats i södra delarna av Los Angeles. I spritbutiken Fortune Liquors har innehavaren blivit skjuten, rånmördad. Tillsammans med mordrotelns experter på Asienrelaterad brottslighet kommer de snart en misstänkt på spåren: en medlem av en Hongkong-triad, bosatt i Los Angeles. Men innan Harry på allvar hinner sätta sig in i fallet får han veta att hans dotter Maddie, som är bosatt i Hongkong tillsammans med sin mor, har försvunnit.

Bosch släpper allt han håller på med för att ta sig över Stilla havet på jakt efter den försvunna Maddie.
Kan hennes försvinnande ha med det aktuella fallet att göra? Bosch för en kamp mot klockan i en främmande stad, där inget är vad det synes vara.

Nio drakar är en mycket närgången, spännande och personlig Bosch-bok - och vi får följa honom i hälarna på en mycket farlig motståndare. Eller är han rentav lockad i en fälla?
Förlag: Norstedts  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok CD-bok 
ISBN: 9789113045122  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Nio drakar  Författare: Michael Connelly  
Releasedatum: 2012-05-25  Serie: Harry Bosch 
Upplaga:  
smakprov: Ja  PlayingTime: 12 
Översättare: Eva Larsson Uppläsare: Magnus Roosmann
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Inte helt oväntat är Nio Drakar en spännande, nervpirrande bok. Den är helt omöjlig att lägga ifrån sig. Tempot och drivet är högt. Framför allt i andra delen av boken. Den del som i huvudsak utspelar sig i Hongkong. Första halvan av boken är i ett lite långsammare tempo och periodvis tycker jag att det blir lite rörigt.

Boken innehåller några riktiga överraskningar. Vid ett tillfälle var jag tvungen att spola tillbaka för att se att jag verkligen uppfattat allt rätt.

Nio drakar är en bok jag rekommenderar till alla som gillar spänning.

På www.bokbrus.se finns fler ljudboksrecensioner.

Bloggat om Nio drakar

Fler titlar med Michael Connelly

Visa alla