Vårlik

(Pocket)

Vårlik (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

51 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Vårsolen skiner över Linköping och de ännu vinterbleka människor som vågat sig ut på serveringarna runt torget. Några svalor kretsar i skyn, färgglada tulpaner lyser från stånden och en mamma med två små barn går mot bankomaten. Då plötsligt slits lugnet itu av en kraftig explosion. Kriminalinspektör Malin Fors står framför sin mammas kista när ett lågt muller bryter tystnaden, och snart är hon på väg till Stora torget och en syn hon aldrig kommer att glömma. Det är glassplitter, krossade blommor och utspridda grönsaker överallt. En trasig barnsko. En duva som pickar i något rött i den öronbedövade tystnaden. Vårlik är den fjärde delen i Mons Kallentofts kritikerhyllade serien om Malin Fors vid Linköpingspolisen. "På en dröjande, suggestiv prosa, som nog aldrig har fungerat bättre än denna gång, skildras mänskligt förfall ur flera aspekter. Öden, bilder och röster flätas samman till en helhet och det är ytterst sällan en svensk kriminalförfattare förmår göra det så skickligt som Mons Kallentoft." Göteborgs-Posten "Någon har utnämnt Kallentoft till Sveriges nuvarande deckarkung. Det är ingen överdrift." Östran "Utan tvekan den bästa boken i serien. Därför känns det extra skönt att veta att trots att det är slut på årstiderna tänker sig Kallentoft att Malin Fors ska få komma tillbaka. Det ser jag fram emot." Corren "Vårlikgör ett gott försök att förnya deckarens eviga budskap om att göra rätt, genom att ställa frågan om vad rätt är. I större utsträckning än i seriens tidigare böcker försöker Kallentoft här reda ut begreppet ondska, inom ramen för kriminalromanens strikta regler." Svenska Dagbladet
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186067625  Antal sidor: 431 
Språk: Svenska     
Titel: Vårlik  Författare: Mons Kallentoft  
Releasedatum: 2011-04-20  Serie: Malin Fors 
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 4
67%
0%
0%
33%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Sandra

Mycket spännande bok, svår att lägga åt sidan.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Katarina

Inte Mons Kallentofts bästa.
Överdrivna personporträtt och en halvdan story.

Mycket spännande bok, svår att lägga åt sidan.

Älskar böckerna och författaren skriver otroligt bra och beskriver allt i minsta detalj. Älskar det! Går inte att sluta läsa när man väl börjat. Man ligger verkligen och sträckläser varje gång!

Inte Mons Kallentofts bästa.
Överdrivna personporträtt och en halvdan story.

Bloggat om Vårlik

Fler titlar med Kallentoft, Mons

Visa alla