Jadetronen

(Pocket)

Jadetronen (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

49 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.Äntligen är den här - andra delen i Temeraireserien - ”Jadetronen”!

”Jadetronen” är fortsättningen på ”Hans majestäts drake”, och bjuder på en oslagbar blandning av fantasy och europeisk krigshistoria. I böckerna möter vi en speciell och intelligent drake som skickas på olika farofyllda äventyr i den engelska kungens tjänst.

En drake vid namn Temeraire och dess ryttare Laurence strider tillsammans i kriget mot Frankrike. Deras framgång uppmärksammas i Kina där man upptäcker att gåvan till Frankrike - ett drakägg - har hamnat i fel händer. Genast skickas en delegation till Storbritannien för att kräva tillbaka den nu fullvuxna draken.
Mot sin vilja tvingas Temeraire tillbaka till Kina och Laurence följer med. Det blir en resa fylld av intriger och mörka upptäckter. Vad de inte vet är att deras ankomst till det kinesiska hovet bjuder på fasansfulla överraskningar …

Sagan om ringen-regissören, Peter Jackson, har köpt filmrättigheterna till Naomi Noviks tre böcker om den fantastiska draken Temeraire och hans kapten!Förlag: Månpocket  Kategori: Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789170017124  Antal sidor: 397 
Språk: Svenska     
Titel: Jadetronen  Författare: Naomi Novik  
Releasedatum: 2009-08-21  Serie: Temeraire 
Upplaga:  
Översättare: Lottie Eriksson
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Jadetronen

Fler titlar med Naomi Novik

Visa alla