Postkodmiljonären: 2 500 frågor för heta stolen

(Inbunden)

Postkodmiljonären: 2 500 frågor för heta stolen (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

288 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Den perfekta julklappen till alla som älskar frågespel!

Postkodmiljonären är något av en uppföljare till succéboken På spåret. Om du gått igenom alla frågorna På spåret-boken och vill ha nya utmaningar är detta boken för dig!

Programledaren Rickard Sjöberg och hans redaktion har satt samman 2 500 frågor i denna oemotståndliga frågesportbok. Den är både en bok och ett spel där en digital spelenhet ställer frågorna och där man genom knapptryckning ger sitt svar. Vid felaktigt svar anger spelenheten det rätta och den håller också räkningen på poängen. Även om detta är ett sällskapsspel går det precis lika bra att spela alldeles själv, spelmodulen kan ställas in på en eller två spelare. Spelarna har genom spelenheten också, precis som i programmet, möjlighet att utnyttja en livlina - med knappen 50/50 plockar modulen slumpvis bort två av de felaktiga svarsalternativen. Livlineknappen gör boken extra lätt att spela tillsammans med hela familjen.

Boken är rikt illustrerad med 250 bildfrågor. Den är indelad i fem svårighetsgrader, där varje svårighetsgrad innehåller frågor om djur och natur, geografi, teknik, sport, historia, språk och ord, konst, film med mera.

Rickard Sjöberg är journalist och en av Sveriges allra mest populära tevepersonligheter. Sedan 2005 är han programledare för TV4:s kombinerade frågesport- och lotteriprogram, Postkodmiljonären. Inget annat svenskt under hela året pågående frågesportprogram har fler tittare än Postkodmiljonären.

Med sin sinnrika spelmodul kommer denna frågesportbok med största sannolikhet att bli årets julklapp!

Förlag: Max Ström  Kategori: Spel 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789171262233  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Postkodmiljonären: 2 500 frågor för heta stolen  Författare: Rickard Sjöberg, Lena Lind Brynstedt, Kalle Löfberg, Michael Netterstad  
Releasedatum: 2011-09-22  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Postkodmiljonären: 2 500 frågor för heta stolen

Fler titlar med Rickard Sjöberg

Visa alla