Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter : steg för steg. D. 4

(Häftad)

Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter : steg för steg. D. 4 (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

192 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Scott Kelby, författare till Digital fotografering (tidernas mest sålda bok om digitalfoto) är tillbaka med ännu en uppföljare till sin jättesuccé, en helt ny bok som fortsätter där del 3 slutar. Den går rakt på sak, ger många aha, det är så man gör-upplevelser och hoppar över de där fina tekniska uttrycken. Du har användning för den, och därför blev del 1 världens största bästsäljare om digitalfoto.

Den här boken har en briljant grundidé som Scott beskriver så här: Om du och jag var ute och fotograferade tillsammans och du frågade mig, Scott, jag vill få ett mjukt och vackert ljus i den här bilden. Hur långt tillbaka ska jag ställa softboxen? så skulle jag inte ge dig en föreläsning om ljusförhållanden eller blixtmodifierare. I verkliga livet skulle jag bara vända mig till dig och säga, Ställ den så nära motivet du kan utan att den syns i bild. Det är vad den här boken handlar om: du och jag är ute och fotograferar, och jag svarar på frågor, ger råd och delar med mig av de hemligheter jag har lärt mig, precis som till en kompis  utan allt tekniksnack.

Varje sida i boken tar upp ett ämne om hur man fotograferar bättre och beskriver professionella knep, inställningar och verktyg som kan få dina bilder att platsa på ett fotogalleri. Om du är trött på att ta bilder som ser ok ut och att titta i fototidningar och tänka Varför ser mina bilder inte ut så där? så är den här boken något för dig.

Boken är inte fylld av teori, förvirrande fackuttryck och onödiga detaljer. Det handlar om vilken knapp du ska trycka på, inställningen du ska använda och när. Här avslöjas 200 av fotografernas yrkeshemligheter som gör dina foton betydligt bättre, skarpare och klarare varje gång.

Scott Kelby är världens bäst säljande författare till böcker om fotografering, utgivare av tidskriften Photoshop User och ordförande i Natio-nal Association of Photo-shop Professio-nals (NAPP). Han är en av program-ledarna i det uppskattade webb-tv-programmet om fotografering, The Grid, och föreläser om digital-foto och bildbehandling över hela världen.

Scott är prisbelönt författare till mer än 50 böcker, bland annat Digitalfotografi, del 1, 2 och 3, Photoshop för digitalfotografer, Professionell porträtt-retuschering med Photoshop, Photoshop Lightroom 2 för digitalfotografer, Ljussätt, Plåta, Re-tuscha - Steg för steg och Iphone 4-boken.

Förlag: Pagina Förlags  Kategori: Film & Fotografi, Bild & Ljud 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789163609886  Antal sidor: 219 
Språk: Svenska     
Titel: Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter : steg för steg. D. 4  Författare: Scott Kelby  
Releasedatum: 2012-05-31  Serie: Foto och Bild 
Upplaga:  
Översättare: Per Klason
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter : steg för steg. D. 4

Fler titlar med Scott Kelby

Visa alla