Gör din egen goda isglass

(Inbunden)

Gör din egen goda isglass (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

171 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Iskallt i sommarvärmen!(Receptbok + 4 formar)

Isglassar är precis lika magiska som de alltid har varit, och dessutom väldigt lätta att göra hemma i det egna köket. I sin enklaste form är det enda man behöver en kanna nypressad fruktjuice, några formar, en frys och ett par timmars framförhållning. Och låt dig inte luras att tro att isglas bara är för de små för här finns nya smaker som frestar vuxna smaklökar. Vem kan exempelvis motstå kryddig mango-ingefära, svalkande chai eller en cocktailinspirerad mimosaglass?

Den här inspirerande boken innehåller 35 recept och är full av kreativa idéer. Här finns allt du behöver veta om isglassar, från ingredienser till utrustning. Boken innehåller recept på fruktiga smaker som cantaloupmelon, blåbär-citronmeliss och mango-ingefära, för att bara nämna några. I kapitlet om choklad finns det läckra förslag som klassisk fudge, choklad- och vaniljvirvel och mjölkchoklad med banan. Ett annat kapitel bjuder på gräddiga glassar – silkeslen vaniljkräm smaksatt med ingredienser som doftande vanilj, kryddig kanel och tropisk kokos. Och i slutet av boken finns ett antal recept på nya, roliga smakkombinationer, såsom grönt te och granatäpple, champagnedoftande mimosa och gurka-lime-mint.

Vare sig du letar efter en söt överraskning till sommarens grillfest, en cool avslutning på cocktailpartyt eller ett naturligt mellanmål till barnen på eftermiddagen, är isglassar en godsak som alltid passar lika bra.

Boken säljs tillsammans med fyra glassformar i en presentbox. En suverän sommarpresent!Förlag: Bonnier Fakta  Kategori: Desserter 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789174242669  Antal sidor: 63 
Språk: Svenska     
Titel: Gör din egen goda isglass  Författare: Shelly Kaldunski  
Releasedatum: 2012-05-15  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Gudrun Samuelsson
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Gör din egen goda isglass

Fler titlar med Shelly Kaldunski

Visa alla