Röta

(Inbunden)

Röta (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

165 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Hon hade lämnat Rime. Han hade kysst henne och hon hade hejdat honom. Utan anledning. Hon var inte rötan. Hade aldrig varit det. Och nu var det för sent.

Hirka den svanslösa är inte längre kvar i Ymslanden, istället är hon fast i en värld som är döende, som saknar Kraften och som ruttnar inifrån. I vår urbana tillvaro är Hirka papperslös och ett fritt villebråd. Hennes enda bundsförvanter är en fruktad människojägare och en likfödd och Hirka slits mellan dem. Samtidigt gnager saknaden i henne, saknaden efter Rime och den värld hon kallar hemma. Men allt detta bleknar när hon sakta inser vem hon är och vad hon har för betydelse. Källan till rötan har törstat efter frihet i tusen år. En frihet bara Hirka kan ge honom.

"Jag har också tjatat enormt mycket i alla möjliga och omöjliga sammanhang om hur bra den första boken var, så förväntningarna var så klart stora inför läsningen av fortsättningen. Jag blev inte besviken!"
- Värmländskans bokblogg

"Jag hade mycket höga förväntningar inför den här boken och jag blev sannerligen inte besviken. Nu kan jag knappt bärga mig tills nästa del kommer ut på svenska. Det här är en bok som man när man läser den inte vill att den ska ta slut, och när man har läst ut den önskar att man hade hela kvar."
- Hellre barfota än boklös

"Jag älskar att det hela tiden är otippat och oförutsägbart och att jag inte under en enda sida vet vad jag ska förvänta mig Hela tiden i boken funderar det kring vad som är gott och ont, rätt och fel och jag älskar det."
- Fantastiska berättelser

"... ett väldigt djärvt grepp av Pettersen. Som tur är ror hon iland det och boken växer till något som med lätthet svingar sig upp på min topp tio när året ska summeras. det står klart att Pettersen är en fantasyförfattare av hög klass, och definitivt bland de allra främsta nordiska jag läst."
- Old Adult Redas Young Adult

"Siri Pettersen levererar magi. Det är briljant och fortfarande bland det bästa jag läst i fantasy. Jag är störtförälskad."
- Bokhuset

"Röta orsakar att jag får alldeles för lite sömn. Jag vill ju bara fortsätta läsa när jag egentligen borde sova."
- Boktokig

"Olidligt spännande och en helt magisk fortsättning på Odinsbarn. Jag var helt fast bara några sidor in."
- Emmas krypin - Böcker, filmer och annat mysigt
Förlag: B Wahlströms  Kategori: Skönlitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789132166198  Antal sidor: 524 
Språk: Svenska     
Titel: Röta  Författare: Siri Pettersen  
Releasedatum: 2015-09-28  Serie: Korpringarna 
Upplaga:  
Åldersgrupp: Unga vuxna     
Översättare: Ylva Kempe
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Röta

Fler titlar med Siri Pettersen

Visa alla