De tre blir dragna

(Pocket)

De tre blir dragna (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

44 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

I den andra delen av sitt fascinerande epos återvänder Stephen King till Det mörkatornet. Revolvermannen Roland av Gilead har på ett mystiskt sätt klivit genom enport i tidsväven som tar honom till 1980-talets Amerika, där han slår sig ihop medden provokative Eddie Dean och den modiga Odetta Holmes. En vild kamp harbörjat där den undre världens ondska och utomvärldsliga fiender samverkar för attförhindra Rolands desperata jakt på Det mörka tornet. Genom att mästerligt vävasamman mörka fantasier med kallhamrad realism, driver De tre blir dragna läsarenständigt fram mot nästa kapitel.

Serien om Det mörka tornet utspelar sig i en värld fylld av besynnerliga omständigheter, ett fantastiskt bildspråk och oförglömliga karaktärer. Detta är Stephen King mest fantasifyllda historieberättande, en magisk blandning av fantasy och skräck som mycket väl kan vara hans främsta prestation. Serien knyter på ett intrikat sätt ihop hela Stephen Kings författarskap då de olika världarna i Det mörka tornet är sammansatta av platser, händelser och befolkade av karaktärer från hans tidigare böcker.
Förlag: Bra Böcker  Kategori: Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Fantasy 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789170024542  Antal sidor: 413 
Språk: Svenska     
Titel: De tre blir dragna  Författare: Stephen King  
Releasedatum: 2007-09-13  Serie: Det mörka tornet 
Upplaga:  
Översättare: Torsten Wahlund
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Mästerverk! Läs första boken "Revolvermannen" och fortsätt sedan på denna då alla huvudkaraktärer börjar dyka upp och tar dig med storm! Du kommer själv bli "dragen" genom en dörr till en makalös värld där Stephen King är som bäst!

Bloggat om De tre blir dragna

Fler titlar med Stephen King

Visa alla