Stora boken om namn

(Inbunden)

Stora boken om namn (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

276 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Stora boken om namn är just det en stor bok om namn. Med reportage, intervjuer och listor om namn. Förutom vilka namn som är vanligast i riket så finns det också listor för de vanligaste namnen i olika delar av landet. Vad hette man för en generation sedan eller flera? Namn från andra delar av världen, nya namn, namn som har blivit stoppade och namn som blivit släppta. Vad heter kändisbarnen, och hur tänkte föräldrarna när de döpte sina barn till ibland mycket ovanliga namn? Hur tänker man omkring syskons namn, adopterades namn, släktnamn? Ja, helt enkelt väldigt många aspekter på namn!

Boken är tänkt som inspiration för föräldrar i namnväljartagen, eller andra som är intresserade av namn och namns histora. Och om man skulle ha väldigt svårt för att bestämma sig för ett lämpligt namn så finns det även ett namntest längst bak som kan ge små tips på namn som passar in i familjens livsstil.

Colette van Luik är journalist. Hon arbetar på Sveriges Television som reporter, redaktör och programledare, främst på de regionala nyheterna ABC, men tidigare också på Rapport.
Förlag: Alfabeta  Kategori: Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Barn & Föräldraskap 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789150111361  Antal sidor: 224 
Språk: Svenska     
Titel: Stora boken om namn  Författare:  
Releasedatum: 2009-06-01  Serie:  
Upplaga:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Stora boken om namn