4-timmarskroppen : en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv

(Inbunden)

4-timmarskroppen : en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

243 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

4-timmarskroppen är en alternativ tränings- och dietguide som gick raka vägen in på förstaplatsen på New York Times, Wall Street Journals och Businessweeks bestsellerlistor.

Med hjälp av elitidrottare, läkare och tusentals timmar av personliga experiment har Timothy Ferriss utforskat en enda central fråga: När det gäller kroppen, vilka är de minsta förändringar som ger störst effekt?
Här presenterar Ferriss sina resultat, med systematiska beskrivningar av hur du tredubblar din fettförbränning med hjälp av några ispåsar, hur du sover 2 timmar om dygnet och ändå känner dig utvilad, hur du går ner 10 kilo på 30 dagar utan träning, hur du går från att springa 5 kilometer till 5 mil på 12 veckor och mycket, mycket annat.En praktisk och underhållande extremguide för den nyfikne och experimentvillige.

TIMOTHY FERRISS är multientreprenör och ultravagabond . Han talar sex olika språk, driver på resande fot ett multinationell företag, har varit världsrekorhållare i tango och amerikansk mästare i kinesisk kickboxning. Han har även skrivit 4-timmars arbetsvecka.

»En av de galnaste, mest andlösa böcker jag någonsin läst.« | DWIGHT GARNER, New York Times

»En praktisk intensivkurs i hur du gör om dig själv.« | KEVIN KELLY, WIRED
Förlag: Modernista  Kategori: Motion & Hälsa, Kost & Diet 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789186629731  Antal sidor: 452 
Språk: Svenska     
Titel: 4-timmarskroppen : en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv  Författare: Timothy Ferriss  
Releasedatum: 2012-09-13  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Översättare: Stefan Lindgren
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om 4-timmarskroppen : en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv

Fler titlar med Timothy Ferriss

Visa alla