Himlen finns på riktigt

(Häftad)

Himlen finns på riktigt (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

166 kr

Beräknad leveranstid:  3-8 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Nu över sju miljoner exemplar sålda!"Kommer du ihåg sjukhuset, Colton?" frågade Sonja."Ja, mamma, jag kommer ihåg", sa han."Det var där som änglarna sjöng för mig."När Colton Burpo klarade sig igenom en allvarlig bukhinneinflammation efter en sprucken blindtarm var familjen överlycklig över hans mirakulösa tillfrisknande. Men under månaderna efter operationen framträdde en berättelse som de inte var beredda på ? en berättelse lika vacker som storslagen, som beskrev deras lille pojkes resa till himlen och tillbaka.Colton, som ännu inte hade fyllt fyra, berättade för sina föräldrar att han lämnade sin kropp under operationen ? och bevisade det genom att exakt beskriva vad hans föräldrar gjorde i en annan del av sjukhuset under tiden han blev opererad. Han berättade att han besökt himlen och återgav vad han hört från människor där som han aldrig träffat i sitt liv och beskrev händelser som skedde innan han föddes.Han förvånade också sina föräldrar genom sina beskrivningar med svårförståeliga detaljer som stämde överens med Bibeln till punkt och pricka, trots att han ännu inte lärt sig läsa.Med en avväpnande oskuldsfullhet och med ett barns frispråkighet berättar Colton om att han mötte avlidna släktingar. Han beskriver Jesus, änglarna, hur "riktigt, riktigt stor" Gud är och hur mycket Gud älskar oss.Återberättad av hans far, men med Coltons unika och enkla språk ger Himlen finns på riktigt en glimt av den värld som väntar oss, där som Colton säger: "Ingen är sjuk och ingen har glasögon."Himlen finns på riktigt kommer att förändra hur du ser på livet efter detta och ger dig möjlighet att se och tro som ett barn.
Förlag: Gospel Media Sweden  Kategori: Blandat 
Beräknad leveranstid: 3-8 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789186935030  Antal sidor: 206 
Språk: Svenska     
Titel: Himlen finns på riktigt  Författare: Todd Burpo, Lynn Vincent  
Releasedatum: 2011-07-06  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: John Eriksson
Antal recensioner: 6 Genomsnittsbetyg: 4
50%
33%
0%
0%
17%

Mest hjälpsamma positiva recension

Sara

Lättläst bok om en pojke som besökte himlen. Fantastisk!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

gisela

En riktig skitbok! Möjligt om du är reliös kan få ut ngt av den.

Denna bok är helt fantastiskt ! En liten pojke som inte ens kan läsa eller har förstått fullheten av Gud Jesus och Helige Ande- berättar ändå om hur allt ser ut och fungerar i himlen.. läs och häpna !! Det är på riktigt !!

En av de bästa böcker ja läst, som jag gärna läser om igen. vilken otrolig upplevelse denna pojken fick vara med om. Köp den säger ja bara, och dela den vidare!

Jättefin och hoppingivande bok som inte gick att lägga ifrån sig. Rekomenderas!

Lättläst bok om en pojke som besökte himlen. Fantastisk!

Helt fantastisk bok som inte gick att lägga ifrån sig!
Det tog 1 dag att läsa ut den.
Underbar bok!

En riktig skitbok! Möjligt om du är reliös kan få ut ngt av den.

Bloggat om Himlen finns på riktigt

Fler titlar med Todd Burpo

Visa alla