Chefaaa!

(Inbunden)

Chefaaa! (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

272 kr

Beräknad leveranstid:  3-8 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
En oerhört lättläst och underhållande bestseller som med humor och värme får de flesta att emellanåt sätta skrattet i halsen. Underrubriken är "Så kan du sluta föra väsen och se till att få resultat". Bokens form är den klassiska fabelns. Den dråpliga handlingen kretsar runt en fiskmåschef som får lära sig det goda ledarskapets tre grundpelare.

Så länge Charlie kunde minnas hade hans karriär gått i flygande fläng. När han framhöll detta för andra hade de flesta överseende med ordvitsen - inte bara för att Charlie var en fiskmås, utan för att han var en fiskmås som verkligen älskade sitt jobb. Och ända till för en liten tid sedan, hade det varit ett jobb som var lätt att älska. Charlie var ledare för en måsflock var arbete helt enkelt bestod i att plundra serveringen på en djurpark. Han ägnade dagarna åt samma grundläggande arbetsuppgifter som alltid: han förhandlade om gränserna för flockens revir med andra fåglar, han löste konflikter mellan flockmedlemmar, utförde ibland lite skitgöra som att störtdyka mot godtrogna barn och snappa till sig deras godis, och släppte (för att varva ner) precisionsstyrda bomber nedför ryggen på turister som gick med bar överkropp. Jobbet rullade på som vanligt och han njöt av det.
Men så en blåsig kväll när Charlie återvände till sovplatsen var hela flocken samlad och där diskuterades det upphetsat om den senaste tidens......??I fabeln får vi förutom Charlie möta den överdrivet självsäkra Scott, den försynta Maya och den magre, blyge Alfred. Denna fabel kommer att hjälpa oss alla att bli mer produktiva, mindre benägna att racka ner på våra medarbetare och bättre på att arbeta effektivt med dem som fortsätter att skrika och skräna åt oss varenda dag.
Förlag: Bokförlaget Komlitt  Kategori: Diverse 
Beräknad leveranstid: 3-8 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789172511095  Antal sidor: 94 
Språk: Svenska     
Titel: Chefaaa!  Författare: Travis Bradberry  
Releasedatum: 2011-09-05  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Gunilla Roos Redaktör: Sofia Löfkvist
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Chefaaa!

Fler titlar med Travis Bradberry

Visa alla