Flykten under jorden jämte flera gruvsamma och nöjsamma tragedier och komedier

(Häftad)

Flykten under jorden jämte flera gruvsamma och nöjsamma tragedier och komedier (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

141 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
"Du frågar hur det är att vara död? Det är smärtsamt. Mycket smärtsamt. Och det är oåterkalleligt. Men man har förändrat världen! I bästa fall."

Flykten under jorden är en samling pjäser som fokuserar på invandrares och flyktingars situation och liv både i och utanför Sverige. Här möter vi åtskilliga människoöden och åtskillig tragik, men även glädje, hopp och nyfikenhet.

Denna svit av pjäser kan läsas i enrum med stor behållning - men variationen mellan både komedier och tragedier, med enstaka skådespelare och en hel ensemble passar även för både större och mindre uppsättningar, diskussioner, rollspel och samtal. Boken innehåller även pjäser lämpliga för barn och ungdomar.

Författarna var en av vinnarna i Dramatens/Elverkets tävling Det nya Sverige 2005 och International Theatre Institutes och International Association of Theatre for Children and Young Peoples världsomfattande tävling 2006.

Pressröster

"Det är mycket ovanligt att svensk dramatik trycks i bokform. Att bokförlaget h:ström nu kommer ut med en samling nyskrivna pjäser på temat invandrares och flyktingars situation i dagens Sverige är närmast sensationellt och smått fantastiskt. [...] Boken innehåller både tragedi och komedi, och även två pjäser som också lämpar sig för barn och ungdomar. [...] Det är med ett glödande förakt för samhällets orättvisor och med ett stort hjärta för karaktärerna som historierna berättas." - Eva Massiri, BTJ.
Förlag: H:ström Text Kultur  Kategori: Dramatik, Litteraturvetenskap, Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Språkkurser 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789189447660  Antal sidor: 283 
Språk: Svenska     
Titel: Flykten under jorden jämte flera gruvsamma och nöjsamma tragedier och komedier  Författare: Vladimir Oravsky, Kurt Peter Larsen, Daniel Malmén  
Releasedatum: 2006-04-01  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Johanna Thunstedt
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Flykten under jorden jämte flera gruvsamma och nöjsamma tragedier och komedier

Fler titlar med Vladimir Oravsky

Visa alla