Övervintraren

(Ljudbok Mp3-CD)

Övervintraren (Ljudbok Mp3-CD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

108 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Det är maj 1968 och i Båstad pågår demonstrationer mot Sveriges Davis Cup-match mot Rhodesia. Den unge polisen Martin Olsson gör en fruktansvärd upptäckt. En sjuttonårig pojke har blivit misshandlad till döds. En student från Lund fälls senare för mordet. Nästan fyrtio år senare blir Martin Olsson kontaktad av en före detta kollega som leder en mordutredning och behöver hjälp. Snart visar det sig att den mördade är samme man som fälldes för mordet i Båstad.

Willy Josefsson har skrivit en lysande kriminalroman som med stark tidsfärg lyckas frammana revoltstämningarna från det omtumlande 1968 och knyta ihop det förflutna med ett förbryllande mordfall i vår tid.

"Willy Josefsson har i sina böcker om Martin Olsson utarbetat en stil som hämtar drag från såväl Stieg Trenter som Sjöwall/Wahlöö. Men trots referenserna till föregångarna har hans berättande en genuint personlig prägel." Sydsvenskan
Förlag: Bokförlaget HörOpp  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok Mp3-CD 
ISBN: 9789186615079  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Övervintraren  Författare: Willy Josefsson  
Releasedatum: 2010-06-21  Serie:  
Upplaga:  
Uppläsare: Kjell "Coach" Bengtsson
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 2
0%
0%
0%
100%
0%

Jag har inte läst något av Willy Josefsson tidigare men någon gång ska vara den första. Jag gillar hans vardagliga sätt att berättarteknik. Det gör att texten känns krispig och tillgänglig.

Tyvärr känns delar av karaktärerna och intrigen klicheartade och platta. Jag känner ingen direkt nyfikenhet på hur det ska gå för bokens karaktärer och det gör att boken tappar en del av det driv man kan förvänta sig.

Intrigen är tunn och inte alls så spännande som man skulle kunna önska. Men trots min ganska negativa kritik är boken ett behagligt tidsfördriv och boken har varit precis lagom att lyssna till under sömnlösa nätter.

På www.bokbrus.se kan du hitta fler ljudboksrecensioner.

Bloggat om Övervintraren

Fler titlar med Willy Josefsson

Visa alla