Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia

(Inbunden)

Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

210 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt”Varför kom hon inte? Tyckte hon inte om mig längre? Det gick en minut, två, tre, tio minuter, och till slut pallade jag inte längre. Det var värsta förnedringen. Hon har säkert blåst mig, tänkte jag. Vem skulle vilja ha en date med mig? Och så drog jag därifrån. Jag skiter väl i henne, typ. Jag ska ändå bli fotbollstjärna. Men alltså, det var dummaste grejen. Tjejens buss hade bara varit lite försenad. Det var chaffisen som velat ta en cigg eller nåt, och hon kom dit precis efteråt och blev lika ledsen som jag. ”

I Jag är Zlatan Ibrahimovic ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona.

I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut.
För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic.Förlag: Albert Bonniers Förlag  Kategori: Memoarer & Biografier, Bollsporter 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789100126537  Antal sidor: 432 
Språk: Svenska     
Titel: Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia  Författare: Zlatan Ibrahimovic, David Lagercrantz  
Releasedatum: 2011-11-08  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 5 Genomsnittsbetyg: 4,4
60%
20%
20%
0%
0%

Jag brukar inte läsa böcker. Men när jag satte mig och läste denna gick det fort tro mig! =)

Boken Jag är Zlatan Ibrahimvic var mycket spännande och intressant. Väldigt kul att få läsa om Zlatans åsikter om andra spelare, tränare m.m. runt om i Europa.

Jag är Zlatan Ibrahimovic, blev en enorm försäljningssuccé när den landade i bokhandeln 2011. Själv är jag ingen fotbollsfanatiker men tyckte ändå att det skulle vara kul att läsa den här boken. Och på flera sätt var boken också både underhållande och intressant, personligen gillade jag främst beskrivningen av uppväxtåren och att man som läsare fick reda på lite mer om Zlatan som person. Jag tror också att det här boken kan ha fått många att läsa som annars inte läser så mycket. Det tycker jag är bra. Men är man en van läsare stör man sig snart på det löjliga språket och tycker att det är jobbigt med alla liksom, typ och precis. Jag tycker att David Lagercrantz förlöjligar både sig själv och Zlatan genom att använda ett sånt fånigt språk. Men gillar man fotboll så har man säkert överseende med det och tycker att boken är fantastisk.

Väldigt intressant

Sjukt bra bok!

Bloggat om Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia

Fler titlar med Zlatan Ibrahimovic

Visa alla