Black Friday – En fest i onlineshopping - 2016 den 25 november

I USA har Black Friday länge varit ett begrepp. Dagen efter Thanksgiving har butiker öppnat tidigt, och dagen har markerat en start på julhandeln. I Sverige har Black Friday kommit att bli ett begrepp på nätet där webbutiker tävlar om att ha bäst erbjudanden under denna köpfest.

2016 är fjärde året som vi på allvar firar Black Friday på CDON.COM. Förra året blev en enorm succé och i år kommer vi därför ha ännu fler erbjudanden och ännu bättre priser.

Nya erbjudanden varje timme – hela dygnet

Varje timme kommer ett nytt erbjudande publiceras, så för dig som vill passa på att storfynda gäller det att hålla koll hela dygnet. Shoppingen börjar på tolvslaget natten mellan den 24e och 25e november och fortsätter i 24 timmar ända till fredag övergår till lördag.

Förra året sålde vi mängder med TV-spel, hemelektronik, kläder och filmer – och i år satsar vi på att lägga ribban ännu högre.

Våra erbjudanden direkt i mailen

Lite av grejen med Black Friday på CDON.COM är att följa alla erbjudanden live. Det blir en extra nerv när minutvisaren närmar sig hel och du vet att ett nytt erbjudande strax kommer offentliggöras. Men om du inte kan följa Black Friday live på CDON.COM finns det ett alternativ. Du kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och på så vis få våra bästa deals direkt i din mailkorg. Då slipper du sitta framför skärmen hela dygnet. Smart, smidigt och snabbt (men inte riktigt lika roligt).

Passa på att fynda inför julen

Julen är runt hörnet, så varför inte börja din julshopping redan nu. Passa på att hitta klappar till hela familjen när priserna är låga. Vi arbetat hårt för att alltid ha de senaste inom multimedia, mode och hälsa – och det märks i våra erbjudanden under Black Friday.

Tack vare vårt enorma utbud kan vi lansera olika produkter för olika människor – oavsett intressen – varenda timme. Det spelar ingen roll om du är musikentusiast, älskar tv-spel, är ett träningsfreak, vill ha det senaste modet, eller vad som helst. Vi lovar att du kommer hitta saker som passar dig. Och detta till priser som du inte får någon annanstans.

Så var med på tåget. Det är här du gör klippen på Black Friday

Pst… shoppingen tar inte slut där

Redan på måndag efter Black Friday – den 28 november – fortsätter shoppingfesten. Då firar vi nämligen Cyber Monday. Cyber Monday lanserades 2005 som ett ”Black Friday för onlineshopping”. För vår del innebär det att vi kan erbjuda ännu fler produkter till riktigt låga priser. Är du därför inte riktigt nöjd med alla fynd på fredagen föreslår vi att du tittar in igen på måndagen den 28 november för att ta del av våra erbjudanden på Cyber Monday.