Vanliga frågor om Black Friday

Vanliga frågor om Black Friday

Vad är Black Friday eller svart fredag?

Black Friday är en stor shoppingdag som har sina rötter i USA och firas dagen efter Thanksgiving. Black Friday har blivit det stora startskottet för julhandeln och blir bara större och större från varje år. CDON.COM har firat Black Friday sen 2012 och det har blivit en enorm succé varje år!

Vad kommer det finnas för erbjudanden på Black Friday?

Black Friday startar 25 november kl 00.00 och efter det släppes det nya erbjudanden varje timme under hela dagen. Du kommer hitta otroliga priser på allt från spel, filmer och hemelektronik till skönhet och sportartiklar.

Hur ska jag göra för att inte missa några erbjudanden på Black Friday?

För att vara säker på att inte missa något bör du följa Black Friday under hela dagen. Kika in på sajten strax innan varje ny heltimme så missar du garanterat ingen ny deal. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa dealarna direkt i din mailbox eller följa oss på Facebook eller Instagram.

Varför ska jag handla på nätet under Black Friday istället för i butik?

Slipp köa och trängas! Handla hemifrån när det passar dig och få sen paketet levererat direkt hem i brevlådan eller till ditt närmsta postombud. På CDON.COM hittar du allt på ett och samma ställe och du kan enkelt samla dina köp.

Black Friday fortsätter

Sugen på mer shopping? Många erbjudanden från Black Friday kommer finnas kvar och gälla t o m Cyber Monday den 28 november. Så kika in under helgen och gör ytterligare fynd!

Black Friday

Black Friday – En fest i onlineshopping - 2016 den 25 november

I USA har Black Friday länge varit ett begrepp. Dagen efter Thanksgiving har butiker öppnat tidigt, och dagen har markerat en start på julhandeln. I Sverige har Black Friday kommit att bli ett begrepp på nätet där webbutiker tävlar om att ha bäst erbjudanden under denna köpfest.

2016 är fjärde året som vi firar Black Friday på CDON.COM. Förra året blev en enorm succé och i år kommer vi därför ha ännu fler erbjudanden och ännu bättre priser.

Nya erbjudanden varje timme – hela dygnet

Varje timme kommer ett nytt erbjudande publiceras, så för dig som vill passa på att storfynda gäller det att hålla koll hela dygnet. Shoppingen börjar på tolvslaget natten mellan den 24e och 25e november och fortsätter i 24 timmar ända till fredag övergår till lördag.

Förra året sålde vi mängder med TV-spel, hemelektronik, kläder och filmer – och i år satsar vi på att lägga ribban ännu högre.

Våra erbjudanden direkt i mailen

Lite av grejen med Black Friday på CDON.COM är att följa alla erbjudanden live. Det blir en extra nerv när minutvisaren närmar sig hel och du vet att ett nytt erbjudande strax kommer offentliggöras. Men om du inte kan följa Black Friday live på CDON.COM finns det ett alternativ. Nu kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och på så vis få våra bästa deals direkt i din mailkorg. Då slipper du sitta framför skärmen hela dygnet. Smart, smidigt och snabbt (men inte riktigt lika roligt).

Passa på att fynda inför julen

Julen är runt hörnet, så varför inte börja din julshopping redan nu. Passa på att hitta klappar till hela familjen när priserna är låga. Vi arbetat hårt för att alltid ha de senaste inom multimedia, mode och hälsa – och det märks i våra erbjudanden under Black Friday.

Tack vare vårt enorma utbud kan vi lansera olika produkter för olika människor – oavsett intressen – varenda timme. Det spelar ingen roll om du är musikentusiast, älskar tv-spel, är ett träningsfreak, vill ha det senaste modet, eller vad som helst. Vi lovar att du kommer hitta saker som passar dig. Och detta till priser som du inte får någon annanstans.

Så var med på tåget. Det är här du gör klippen på Black Friday!