Italienska Direkt

(Ljudbok Mp3-CD)

Italienska Direkt
Tipsa en vän
393 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Frakt: fr. 0 kr

Säljs av Adlibris 4,3 / 5 med 16241 betyg.

Totalbetyg 4,3 / 5
Leveranstid 4,1 / 5
Emballeringskvalitet 4,4 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Italienska Direkt är en självstudiekurs som kommer att hjälpa dig att bli förstådd, förstå, läsa och tala italienska. Kursens innehåll: en bok (269 s) och 1 MP3CD (ca 6 timmar).De 23 kapitlen i Italienska Direkt:1. Italienska uttal2. Det italienska alfabetet3. God dag4. Välkommen5. Jag heter6. Jag förstår inte7. Siffror-mått-vikt8. Var skall vi bo?9. Vilket land kommer ni ifrån?10. Frukosten11. Var är vi?12. Allmänna kommunikationer13. En promeand på stan14. På café15. Vilket datum är det idag?16. Vad är klockan?17. Handla mat18. Jag och min familj19. Färgerna20. Vädret21. Telefon och Internet22. Hjälp!23 Lycklig resa!Italienska Direkt vänder sig till dig som antingen är nybörjare eller som lämnat nybörjarstadiet men behöver repetera. I ett aktivt vardagsspråk använder man mellan 500 och 1500 ord. En amerikansk nyhetstidning har räknat ut att de i sin tidning använder ca 600 ord. I Italienska Direkt kommer du att lära dig ca 1400?1500 nya ord. För att du skall fortsätta och förkovra dig i italienska gäller att du tar varje tillfälle i akt att tala italienska, att lyssna på italienska nyhetsprogram, att läsa italienska tidningar och övrig litteratur eller gå med i en konversationsgrupp nu när du fått en stabil grund. Varför inte en resa till Rom?Kursboken består av 269 sidor och förutom de 23 kapitlen finns en sammanfattande grammatik, en alfabetisk ordlista från italienska till svenska och från svenska till italienska och facit till övningsuppgifterna. Varje kapitel består av introduktion till kapitlets ämne, grammatik, nyckelord, dialoger, ordspråk och övningar. Alla kapitel är inspelade ? det är infödda italiensktalande som läst in materialet. Du kan använda enbart inspelningen för att lyssna som ett användbart sätt att vänja örat vid vad som sägs och hur det sägs. Som alla Univerbs kurser är denna tvåspråkig ? du hör först ordet/frasen på svenska och därefter på italienska. Lyssna och repetera! Ascoltare e ripetere! "Det fina med denna kurs är att när vi åker bil lyssnar vi i ca 5 till 10 minutersintervaller och kan repetera när något är oklart. Trevliga röster dessutom. Boken följer oss överallt och ibland sätter vi på en cd och följer med i boken, ibland bara vi blundar och lyssnar och ibland bara läser vi. Väldigt viktigt att även ha boken så man ser stavningen, ibland uppfattar man fel när man bara lyssnar. Kommer snart att köpa Univerbs fortsättningskurs för erat upplägg passar oss" Jan-Åke Boström
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Univerb Förlag Kategori: Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Språkkurser
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar Bandtyp: Ljudbok Mp3-CD
ISBN: 9789173610650 Antal sidor:
Språk: Svenska
Titel: Italienska Direkt Författare: Ann-Charlotte Wennerholm
Releasedatum: 2010-03-08 Upplaga:
Serie: Direkt
Översättare: Carlo Rinaldo
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 192 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 127 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 86 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 54 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »