De svarta svanarnas natt

(E-bok)

De svarta svanarnas natt (E-bok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

"Jag kommer!" ropade jag och sprang fram till sängen. Där låg hon på mage. Jag såg hennes långa mörka hår över täcket. "Jenny!" vrålade jag. Men hon rörde sig inte. Jag tog tag i täcket - och fick en chock. Syrran var bara skelett och ben. Mot mig stirrade ett tomt kranium. Ögonhålorna gapade öde och svarta och munnen saknade tänder och ansiktet saknade ... ett ansikte."

Jonas pappa ärver ett fallfärdigt gammalt hus på Fårö och bestämmer sig för att rusta upp det under sommaren. Jonas och hans storasyster Jenny följer motvilligt med - hur kul låter Fårö, liksom? Men så fort de stigit av färjan börjar mystiska saker hända. Vem är den gamle mannen i det ensliga huset? Spökar det verkligen uppe på vinden? Och vad är det med det nya dasset som pappa har börjat bygga på tomten?

De svarta svanarnas natt är en rolig och solig sommarlovsskildring och en riktigt otäck spökhistoria på en och samma gång. Kontrasterna mellan solskenet på stranden och mörkret uppe på vinden får läsaren att rysa, och man har lätt att förstå syskonens panik och rädsla. De realistiska karaktärerna och de välkända omgivningarna får allt att kännas på riktigt, som om det verkligen skulle kunna hända ...

Förlag: Rabén & Sjögren Kategori:
ISBN: 9789129684711 Mediatyp: EPUB
Titel: De svarta svanarnas natt Författare: Jesper Tillberg
Språk: Svenska    
Releasedatum: 2012-05-07  Serie: -
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om De svarta svanarnas natt