ANNONS

Dockmakarens dotter

(E-bok)

Dockmakarens dotter (E-bok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr
Kim-Ly är soldat i sitt eget krig. Hennes mamma Mai utsattes för sexuella övergrepp av tre svenska poliser under 70-talet, nu är hon döende i cancer. Kim-Ly är fast besluten att hämnas henne. Två av poliserna som begått övergreppen dör, den tredje skadas svårt. Men är det verkligen Kim-Ly som ligger bakom?

Fängelseprästen Johannes Brobeck bestämmer sig för att hjälpa Kim-Ly oavsett om hon är skyldig eller inte, vilket får oanade konsekvenser för hans eget liv.

Fatima Wallinder, ny chef för länskriminalens spaningsrotel, har fått ett svårt fall på sitt bord. Hon upptäcker att offren har stora summor pengar på sina konton, och att alla var politiska motståndare till Vietnam-­rörelsen på 70-talet, dessutom ganska brutala sådana. Den komplicerade utredningen underlättas inte av att Fatimas kollegor har stora problem med att en ung kvinna med somalisk bakgrund blivit deras chef. 

Dockmakarens dotter är den sjätte fristående delen i serien om Fatima Wallinder, Sören Högström och deras kollegor vid länskriminalen i Göteborg och den första delen av en trilogi om fängelseprästen Johannes Brobeck.
Förlag: Kabusa Böcker Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck
ISBN: 9789173552530 Mediatyp: EPUB
Titel: Dockmakarens dotter Författare: Mats Ahlstedt
Språk: Svenska    
Releasedatum: 2012-05-03  Serie: -
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Dockmakarens dotter

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »