Adipocere

(E-bok)

Adipocere
Tipsa en vän
49 kr
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.
Belveder hade väntat länge. Ett kvarts sekel av lögner, bedrägerier och längtan efter rikedom. Snart skulle allt vara över. Det var dags för den slutgiltiga uppgörelsen...

Sandhamn, Augusti 1983: En båt tillhörande en kinesisk affärsman återfinns drivande ute på fritt vatten med blodspår på däck och tecken på en våldsam kamp ombord. Affärsmannen antas mördad, men ingen misstänkt gärningsman identifieras och fallet läggs så småningom till handlingarna som olöst.

Kalmar, Juni 2006: En man i fyrtioårsåldern tas in på Kalmar lasaretts akutmottagning för vad som misstänks vara en våldsam matförgiftning. Då mannen befinner sig i koma bestämmer sig den unge akutläkaren Jesper Varsi för att berika sitt liv med mannens exklusiva ägodelar, hem och bil. Varsis nya liv i lyx är så perfekt det kan bli tills den dagen en person vid namn Belveder hör av sig...

Kalmar, Juni 2007: Ett manslik påträffas i en lägenhet och dödsorsaken rubriceras som självmord genom hängning. Ett frilansande forskarlag lett av rättsmedicinare David Lagerqvist och hans doktorand Tomako Tamura kopplas till utredningen på grund av en märklig omständighet: Kroppen är täckt med en geléartad och ammoniakluktande hinna - likvax - som normalt endast förekommer när en död kropps förruttnelseprocess inleds under vatten. Den döde identifieras som en ung akutläkare från Kalmar vid namn Jesper Varsi och när Tomako Tamura börjar nysta härvan inser hon att den är betydligt mer komplex och farlig än hon hade kunnat föreställa sig.

Adipocere är kalmarläkaren Per Källéns fjärde och fristående thriller i serien om rättsmedicinarna David Lagerqvist och Tomako Tamura. Dr. Källéns tidigare thrillers var alla kritiker- och försäljningsframgångar, inte minst elektroniskt - både Bevisbörda och Kvarleva var under åtskilliga veckor 2005 och 2006 Sveriges mest sålda eböcker.
Förlag: Stockholm Publishing Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck
ISBN: 9789197557443 Mediatyp: PDFDRM
Titel: Adipocere Författare: Per Källén
Språk: Svenska
Releasedatum: 2008-10-17 Serie: -
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 77/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 58/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 42/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »