ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr            Köp nu - betala i oktober
Kurslitteratur

A Touch of Frost - Box 11 (2 disc)

DVD - Svenskt omslag

A Touch of Frost - Box 11 (2 disc) (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-50%

99 kr
Ord. pris 199 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Frakt: 29 kr

I ”Ett fall för Frost ”, en av Storbritanniens populäraste TV-serier, spelar David Jason kriminalkommissarie Jack Frost - en okonventionell polis som ömmar för de svaga och har en intuitiv känsla för moralisk rättvisa. Med sitt slarviga, oorganiserade och respektlösa sätt drar han till sig problem som en magnet. Denna DVD innehåller 3 fristående avsnitt på 2 discar.

 

 • I god tro / HELD IN TRUST
  Frost står inför en av de värsta prövningarna i sin karriär: han ska befordras från kriminalpolis till kriminalchef. Det glömmer han ganska snabbt när en pojke försvinner, har han blivit kidnappad eller har han mot för modan rymt? Fallet tar flera olyckliga vändningar under utredningens gång. En man som har kopplingar till pojkens familj dödas i en smitningsolycka, en pedofil går lös i Denton, pojkens pappa har ett mörkt förflutet och då begår Frost sitt största misstag någonsin....

   

 • Ett annat liv / ANOTHER LIFE
  Storbritanniens favoritpolis återvänder i ett specialav snitt där Jack Frost hamnar mitt i ett komplicerat och obehagligt mordfall. Med ett offer som uppenbarligen lever ett dubbelliv och en styckad kropp med två vänsterfötter, varav den ena inte tillhör honom själv, fordras allt vad Frost har av erfarenhet, omdöme och skicklighet för att lösa fallet.

   

 • Högt spel / DANCING IN THE DARK
  En kropp av en man hittas på en hög av trasigt glas på en återvinningsstation. Den enda möjlighet att identifiera mannen är genom hans tandprotes med en guldtand. Under utredningens gång upptäcks ytterligare en död kropp. Denna gång är det en prostituerad kvinna som ligger död på en rik affärsmans hotellrum. Mannen begår självmord innan Frost hinner få tag på honom. Finns det någon länk mellan den döda mannen och den döda kvinnan?
Ljud: Stereo  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.78:1), Anamorfisk 
Språk: Engelska  Längd (min):
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Drama, Thriller, TV-serie, Box, Crime  Releasedatum: 2007-01-03 
Originaltitel: A Touch of Frost - Box 11   Region: 2 (Europa) 
Regissör:   Åldersgräns: 11 år 
Inspelningsår: 2003-2004     
Skådespelare: David Jason, Bruce Alexander, Sally Dexter, John Lyons, Amanda Root, Nigel Betts, Ken Drury, David Cardy, Julia St. John, Arthur White   Extramaterial:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »