Beck 26: Levande begravd

DVD - Svenskt omslag

Beck 26: Levande begravd  (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr

Återigen får vi se Peter Haber spela rollen som Martin Beck och Mikael Persbrandt som Gunvald Larsson.

I en lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållande en känd och respekterad åklagare. Beck & co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare för dådet, men man får snabbt omvärdera fallet när MC-ledaren hittas mördad i en liknande trälåda. Ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råtta lek med en galen seriemördare. Vad Martin Beck inte anar, är att även hans eget liv står på spel, då mördaren har utsett honom till nästa offer..

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk, Widescreen (1.77.1) 
Språk: Svenska  Längd (min): 90 
Text: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska för hörselskadade  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Drama, Thriller, Svensk, Crime  Releasedatum: 2010-10-27 
Originaltitel: Beck 26: Levande begravd  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Harald Hamrell   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 2009     
Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Stina Rautelin, Måns Nathanaelson, Ingvar Hirdwall, Rebecka Hemse, Jessica Zandén, Peter Järn   Extramaterial:  
Antal recensioner: 9 Genomsnittsbetyg: 4,6
78%
0%
22%
0%
0%

helt okej

Har precis sett klart filmen och jag säger bara wow :) vilken otroligt bra och spännande film.Jag trodde att en viss person var mödaren men så fel jag hade. Den bästa beck film någonsin. Full pott får den av mig

Den klart bästa beck-filmen

Den är bättre än de tio sista filmerna om Beck, men inte alls någon höjdare för det. De sista filmerna är så förutsägbara, manusförfattarna verkar tro att publiken är dum i huvudet. Det är sådana tydliga planteringar att man skäms... Om jag ska rekommendera någon beck-film så är det bland de 16 första och bland dessa är det "Hämndens Pris" som får bästa betyg av mig.

De två sista Beck-filmerna 25 och 26 ska tydligen vara mer påkostade än de tidigare, men det betyder inte att det skulle vara högre kvalité för det.

Vet faktiskt inte vad folk menar när de skriver det bästa som gjorts i Sverige på länge. Den går att se men det är absolut inte den bästa Beck film som gjorts och det är inte omöjligt att det kommer en bättre i framtiden!

Det ända man kan klaga på är att det inte kommer att komma någon bättre Beck film i framtiden. :P Måste ses!!!!

Den absolut bästa filmen !. Köp den du kommer inte ångra dig, hoppas de kommer många fler :)

Absolut den bästa Beckfilmen. Riktigt spännande rakt igenom. Värd att köpa.

Sveriges bästa film som har gjorts p väldigt länge. Den är både väldigt bra gjord, bra skådisar, jätte bra manus och jätte bra inspelnings platser. Denna film rekommenderar jag varmt. Den har både humor och bra action. Bättre än så här går det nog inte att göra i lilla Sverige om man inte åker till Norrköping för att spela in, då kanske det kan bli bättre ;)