Disney Pixar klassiker 1: Toy Story (3D Blu-ray)

3D Blu-ray - Svenskt omslag

Disney Pixar klassiker 1: Toy Story (3D Blu-ray) (3D Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

-25%

Ord. pris 199 kr

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Toy Story handlar om den oro som alla leksaker känner inför jular och födelsedagar. Skall de bli bortglömda eller i värsta fall kasserade? På Andys födelsedag händer också det som inte får hända. Woody, Andys favoritleksak, sheriff och självutnämd ledare får plötsligt konkurrens från en ny och spännande leksak. Austronauten Buzz Lightyear har landat, med ett självsäker och lätt arrogant attityd. Woody tappar naturligtvis fattningen. Och i en rivalernas kamp vill det sig heller inte bättre än att de två hamnar på mycket osäker mark. Kommer dinosauren Rex, Mr Potato Head och de andra leksakerna någonsin att få återse de två nyblivna vännerna Woody och Buzz?
Ljud:   Bild:  
Språk: Svenska  Längd (min):  
Text:   Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Kategori: Tecknat/animerat, Familj, Disney, Pixar  Releasedatum: 2011-12-07 
Originaltitel: Toy Story   Region: 2 (Europa) 
Regissör: John Lasseter   Åldersgräns: 7 år 
Inspelningsår: 1995     
Skådespelare: Annie Potts, Don Rickles, Jim Varney, John Morris, John Ratzenberger, Tim Allen, Tom Hanks, Wallace Shawn   Extramaterial:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Toy Story är en mysig och barnvänlig familjefilm. Den har mycket färg och bra 3d-kvalité. Skulle önska fler 3D-effekter...så som secner med djup och objekt som sticker ut ur rutan.