Disney Pixar klassiker 10: Upp (Blu-ray 3D + Blu-ray) (2 disc)

3D Blu-ray - Svenskt omslag

Disney Pixar klassiker 10: Upp (Blu-ray 3D + Blu-ray) (2 disc) (3D Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-20%

199 kr
Ord. pris 249 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Från Pixar Animation Studios, studion som revolutionerat tecknad film, och från regissören av Monsters Inc. kommer årets mest upplyftande äventyr. Carl Fredriksson är en 78-årig, pensionerad ballongförsäljare som bestämmer sig för att äntligen uppfylla sin dröm om ett storslaget äventyr. Med hjälp av tusentals ballonger fastbundna på sitt hus flyger han iväg på sitt livs resa till Sydamerika. För sent upptäcker Carl att hans värsta mardröm, Oskar - en överenergisk 8-årig scout, befinner sig på fel plats vid fel tillfälle - nämligen Carls veranda! Världens mest osannolika par hamnar mitt i ett spännande äventyr i Sydamerika och möter nya vänner; Dogge, en talande hund, och Kenneth, den sällsynta fågeln som inte kan flyga. Fångad tillsammans med Oskar i djungeln, upptäcker Carl att de största äventyren i livet inte alltid är de som du har förväntat dig! Upp är en hjärtevärmande film för hela familjen fylld med humor och skratt. Så om du vill vara med om ett riktigt äventyr - se Upp!
Ljud:   Bild:  
Språk: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska  Längd (min): 96 
Text: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Tecknat/animerat, Familj, Disney, Pixar, Barn  Releasedatum: 2011-08-03 
Originaltitel: UP  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Pete Docter   Åldersgräns: 7 år 
Inspelningsår: 2009     
Skådespelare: Christopher Plummer, John Ratzenberger, Edward Asner, Paul Eiding, Jordan Nagai   Extramaterial:  
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 4
50%
0%
50%
0%
0%

Upp !
Ytterligare en storslagen klassisk barnfilm med en fantastiskt 3D känsla och en röd tråd som var utöver det vanliga ...eller?
Nja, Vi hade ganska höga förväntningar med tanke på konkurrenter som regissören Ben Stassens "Sammys äventyr - Den hemliga vägen 3D" som är referens på området. Upp! är Pixar Animation Studios försök att enligt regissören Peter Docter krama musten ur deras 3D kameror och med en kryddad och rolig story var tanken år 2009 att få massor av fler köpare av filmen!
Upp! är en helt förtjusande film och är en trevlig underhållning ,då den har en röd tråd och ljud och bild i stort är ok och handlar kort om en 78-årig ballongförsäljare vid namn Carl som bestämmer sig för att äntligen uppfylla sin dröm om ett storslaget äventyr efter att hans fru dött och hans hus hotas av rivning. Med hjälp av tusentals ballonger fastbundna på sitt hus flyger han iväg på sitt livs resa till Sydamerika, tillsammans med ett odrägligt barnbarn.
Med det sagt så uppfyller Pixlar också det som de flesta av oss vill se, en rolig barnfilm och ett gott slut i hyfsad kvalité. MEN som så många gånger förr, varför måste man alltid tumma på 3 D upplevelserna? Hela poängen med att springa och köpa en dyrare 3D version är just att man vill komma åt just 3D upplevelsen! Upp! Bjuder på endast 3 st mindre 3D upplevelser och det ena är självaste ballongflygningen (vilket är en kort sekvens) och den andra är det 3D djup som Pixlar fångat inuti och omkring en zeppelinare samt vid toppen av ett vattenfall. Annars ingenting i 96 minuter!
Nu när filmen blivit superbillig så visst är den sevärd p.g.a. av storyn, men när den kom 2009, så låg den på 225kr, vilket bar det var ett rån med tanke på 3D kvaliteten.

Yey den e ass grym. passar till 7- 10 åringar