Harry Potter 7: Harry Potter och dödsrelikerna - del 1

DVD - Svenskt omslag

Harry Potter 7: Harry Potter och dödsrelikerna - del 1
Tipsa en vän
59 kr
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr
Harry, Ron och Hermione tar sig an det farliga uppdraget att leta reda på och förgöra hemligheten bakom Voldemorts ondska och odödlighet: horrokruxerna. De tre vännerna är på flykt och har bara varandra att lita på. Men mörka krafter smyger sig in mitt ibland dem och hotar att slita sönder vänskapsbanden. Under tiden blir trollkarlsvärlden en allt farligare plats. Det länge fruktade kriget har brutit ut och Lord Voldemort har tagit kontrollen över trolldomsministeriet och till och med över Hogwarts där han terroriserar och låter fängsla alla som går emot honom. Den utvalde blir den jagade när dödsätarna ger sig ut på jakt efter Harry. De har order att ta honom till Voldemort ... levande.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk, Widescreen (2.40:1)
Språk: Engelska, Italienska Längd (min): 140
Text: Danska, Finska, Isländska, Italienska, Norska, Svenska, Engelska för hörselskadade Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Kategori: Äventyr / Fantasy, Familj, Drama Releasedatum: 2011-04-13
Originaltitel: Harry Potter and the Deathly Hallows - part 1 Region: 2 (Europa)
Regissör: David Yates Åldersgräns: 11 år
Inspelningsår: 2010
Skådespelare: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Jason Isaacs, Tom Felton, Bill Nighy, Michael Gambon, Bonnie Wright, Maggie Smith, John Hurt, Ciarán Hinds, Jamie Campbell Bower, Miranda Richardson, Rhys Ifans, David Thewlis Extramaterial:
  • Additional Scenes
  • Behind the Soundtrack
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 28 Genomsnittsbetyg: 3,8
54%
14%
7%
11%
14%

Mest hjälpsamma positiva recension

Hannah My

Estetiskt fantastisk! Mycket bättre, mycket mognare än dom andra filmerna. Mörkare och skådespelarna har äntligen hunnit ikapp sin berömdhet.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Carina

tyvärr inte samma magi som dom övriga

Scenen med Dobbys begravning är fantastisk. Så himla sorglig Skådespeleriet är magnifikt, och att Harrys och Hermiones vänskap verkligen är stark märks väl i den här filmen. Vilket även Hermiones känslor för Ron gör...
Jättebra film, förstår inte att så många tycker att den är dålig!

Den är OK, men blir tråkig efter att man sett den ett par gånger.
Lite besviken.

tyvärr inte samma magi som dom övriga

Lika spännande som den sjunde boken med en början av mörker och mörkt sorgligt fortsättning följer slut. Filmen stämmer exakt efter boken. Mörkret i Harry, Ron och Hermione finns här och mycket dueller med dödsätare och Snappare.

som alltid en välgjord del i Harry Potter serien , men denna är nog den svagaste i serien. den känns som ett mellanspel till den sista delen. gillar dock den mer vuxna mörkare tonen på filmen. Slutet e dock väldigt avhugget. men de va ju väntat när dom dela de upp sista boken till två filmer.

Varför SKAKAR kameran i den här filmen nästan hela tiden som nån jäkla wanna be action film. Harry potter filmerna har verkligen förlorat den där magiska känslan. Skådespelarna är fortfarande bra men regisören till de sista filmerna suger. Den här filmen är den sämsta i serien, däremot så var del 2 en av de bättre filmerna mycket sevärd konstigt nog...

Love Harry potter!!

Varje Harry Potter film som görs blir bara bättre och bättre! Älskar denna filmen! Dock får den bara en fyra då sista filmen är bättre och laddad med mer känslor!

Den här Harry potter filmen var inte en av de bättre ur serien. Men klart sevärd och om man har sett de tidigare filmerna så måste man ju bara se den här och part 2.

De senaste tre filmerna har tappat mycket särskilt den här delen, händer egentligen inte ett skit jämfört med boken. Jag gillade Harry Potter förut, men jag ska inte ens se sista delen på bio.

den bästa hittills för även om de har tagit bort en del om man ser utifrån hur boken är så är den ändå väldigt bra,tror dock att den sista filmen kommer att ta över förstaplatsen.

en stor besvikelse, hade väldigt stora förväntningar.
älskar alla harry potter, därför det känns som en stor besvikelse.
kallar inte denna film som harry potter.
känslan fanns inte där och det känns bara trist när de flyr hela tiden.
vart är spänningen, vart är magin, vart är harry potter känslan?

Harry Potter-film serien startade bra med de två första filmerna. Sedan bytte dem regissör och då började dem dala i kvalitet.
Den här filmen är fruktansvärd, den sämsta Harry Potter-filmen någonsin och nummer 5 på min "Worst movies of all time"- lista. Jag fick bokstavligt talat huvudvärk när jag såg den. Jag ska berätta varför:
1. Den saknar totalt Harry Potter-känsla
2. Miljöerna och många av karaktärerna är fruktansvärt dåligt tolkade från boken
3. Alldeles för överdramatiserad
4. Kameran skakar väldigt ofta, vilket är extremt irriterande
5. Dem tar bort extremt viktiga detaljer och kortar ner för mycket (trots att den är uppdelad i två delar)

Det är vad som gör den här filmen så dålig, men såklart finns det bra stunder i den också. Jag vill inte spoila någonting så jag ska inte berätta vilka detaljer som är bra. Däremot vill jag säga det här: Skippa filmerna, läs böckerna istället (dem är 10 ggr bättre). Ska man se någon av filmerna så ska man se de två första.

Hur kan man tycka denna firm är en av dom bästa ???dom två sista är ju dom absålut sämsta i serien jag bara väntade på att den skulle ta slut hur tråkig som helst

Det är något otroligt unikt med Harry potter. Jag har aldrig läst böckerna men det behövs ej för att förstå hur otroliga filmerna är. Förra året såg jag sexan på bio, ÅH HERREGUD! Det är min absoluta Harry potter film någonsin! Nr. 6 är den absolut bästa! Filmerna blir bara bättre och bättre. Allt verhar hänga ihop bättre dem två senaste filmerna, så man fattar något iallafall.

Filmerna är något otroligt. Detta är mästerverk. Dem två senaste Harry potter filmerna är Rena skapade Mästerverk. Enligt mig dem största Mästerverk jag sett. Harry potter är otroligt och du får ingen annan känslan en den där "typiska" känslan när du ser harry potter. Det är något magiskt. Och det är mästerverk. Den 7, senaste filmen, denna filmen är t.o.m ännu bättre än sexan! Filmerna har BLIVIT SÅ MYCKET BÄTTRE. Är det ny regissör? eller har bara skådespelarna blivit så proffosionella, dem har klippt filmerna otroligt bra också! Inget jävla omtumlande eller förrvirrande.

Allt är perfekt dem två senaste harry potter filmerna.
Dem bästa filmer jag sett i mitt liv.
Jag vill se dem om och om igen.
Detta är guld värt.

Harry potter är en del av den allra största film-kakan i världen.
Och för att inte tala om böckerna som kanske är den största boken i världen.

Rena mästerverk.
1000/100 POÄNG!

Jag råder er alla att läsa alla böckerna(1-7).De är jättebra och det bästa som finns.
Skön läsning önskar jag!

Helt underbar, visst, lite mycket flykt, men den som läst boken förstår varför det måste vara med... Till skillnad från recensenten på SVT...

Grymt bra när man får se hur allt har sin grund och man får sina svar av de här två sista filmerna, del 2 kommer att vara toppen!

Innan filmen kom ut hade jag läst Deathly hallows kanske 10 gånger (säkert mer) såå jag hade väldigt höga förväntningar ! Och jag tyckte att den var SJUKT bra ! ganska lik boken var den ju, enda dåliga saken tyckte jag var att när det var sju potters så flög dom direkt till "kråkboet" och inte till olika hus som dom gjorde i filmen !

Har läst boken 3 ggr och filmen var väldigt detaljrik.. Var den bra?? JA! den bästa filmen ja sätt!! man längtar oxå till part 2.... fast att man vet på ett ungefär vad som kmr hända... HP serien är den bästa jag vet! 10/5 XDXD nae men 5/5 helt klart! :)

asgrym film, såg den på bio redan i november, och har läst boken ska köpa den så fort den kommer ut(har läst halvblodsprinsen också som va otrolig men det var inte filmen)

bästa harry potter filmen. följer boken bra, till skilnad från halvblodsprinsen, som hoppade av tråden vid ett tillfälle.

/Arvid, 13 år

De som inte läst böckerna kanske har lite svårt för denna filmen eftersom den inte har någon vettig "final" som filmer brukar ha. Men ser du denna följd av del 2 kommer du troligen gilla den.

Som bokläsare gillar jag starkt denna del 1 som faktiskt är mycket mer trogen boken än de tidigare filmerna. Detta är ju givetvis en följd av att man valt att göra 2 filmer istället för 1.

Jag ser dock inte fram emot del 2 alltför mycket eftersom jag anser att slutet av Dödsrelikerna är det sämsta Rowling skrivit.

Estetiskt fantastisk! Mycket bättre, mycket mognare än dom andra filmerna. Mörkare och skådespelarna har äntligen hunnit ikapp sin berömdhet.

En av de bättre i serien. Följer boken mer och hoppar över mindre än de tidigare filmerna.

super awesome

Längtar jätte mycket till filmen släpps på dvd, håller precis på och läser boken. :)

Såg den på bio och tyckte den var bra, men väntar med spänning på del 2 nu som jag tror kommer att vara ännu bättre.. Ska bli spännade och se hur dom filmat slutet..

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 80/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 71/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 59/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 42/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »