ANNONS
Sommarrea

Jägarna

DVD - Svenskt omslag

Jägarna (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr
"

Erik har arbetat som polis i Stockholm i många år. Efter ett skottdrama bestämmer han sig för att flytta hem till sin bror Leif och han söker därför en tjänst som polis i Norrland, där han är uppväxt. Väl hemkommen hyllas Erik som hjälte av sina gamla vänner. Men mycket har hänt under de år som Erik varit borta.

Eriks hårda polisattityd passar inte in i ett samhälle som till viss del styrs av oskriva lagar. När Erik börjar nysta i en jakthärva, som visar sig involvera flera av hans gamla vänner, sätts okontrollerade och brutala krafter snabbt igång.

Erik som nyss var allas hjälte har nu blivit allas fiende och plötsligt har det norrländska samhället blivit en farlig plats för Erik att vistas i...

"
Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (2.35:1), Anamorfisk 
Språk: Svenska  Längd (min): 113 
Text: Engelska, Svenska för hörselskadade  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Drama, Thriller, Svensk  Releasedatum: 2008-04-09 
Originaltitel: Jägarna  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Kjell Sundvall   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 1996     
Skådespelare: Editha Domingo, Göran Forsmark, Helena Bergström, Jarmo Mäkinen, Lennart Jähkel, Rolf Degerlund, Rolf Lassgård, Thomas Hedengran, Tomas Norström   Extramaterial:  
Antal recensioner: 5 Genomsnittsbetyg: 4,8
80%
20%
0%
0%
0%

En av de bästa svenska filmerna, ★★★

Den här filmen är ett mästerverk och en av de bästa svenska filmer som någonsin gjorts och någonsin kommer att göras! Har du inte sett filmen än - gör det nu!

Det finns så mycket bra att säga om den här filmen. Väldigt fina naturbilder, bra musik, oerhört bra skådespelarinsatser, bra och spännande story som tar ett par oväntade vändningar..... Jag kan inte komma på en enda dålig sak att säga om denna film.

Detta är utan tvekan den bästa svenska film jag någonsin sett. Den är brutal och hemsk- men samtidigt otroligt vacker med miljöer och musik. Skådespelarna är fantastiska- Lennart Jähkel gör en minnesvärd och rörande prestation, och Rolf Lassgård och Helena Bergström+alla de andra är lysande även dem.

En film som jag bara älskar den är bra bra skådepel vet inte mer vad jag kan säga förutom att den är undebar har sett den hur många gånger som helst och jag tröttnar aldrig.

En suverän film som inte lämnar någon oberörd. Kommer säkert vara en av de svenska filmer som man minns tydligast från 1900-talet. Lassgård och Jähkel är utmärkta skådespelare i denna film. Övervärderade Helena Bergström känns dock inte riktigt trovärdig. Klart sevärd!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »