Mission Impossible 4: Ghost Protocol

DVD - Svenskt omslag

Mission Impossible 4: Ghost Protocol (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr
När Ethan Hunt och IMF beskylls för att ha bombat Kreml klipper den amerikanska staten plötsligt alla band till organisationen, något presidenten kallar "Ghost Protocol". Utan resurser eller manskap måste Ethan hitta ett sätt att rentvå sin organisations namn och dessutom förebygga ännu en terrorattack. För att komplicera saken ytterligare måste han genomföra uppdraget tillsammans med ett team bestående av andra sparkade IMF-agenter, med personliga motiv som han inte är helt klar över.
Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 133 
Text: Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Thriller  Releasedatum: 2012-05-23 
Originaltitel: Mission Impossible 4: Ghost Protocol, Mission Impossible IV, MI4,   Region: 2 (Europa) 
Regissör: Brad Bird   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 2011     
Skådespelare: Tom Cruise, Jeremy Renner, Josh Holloway, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist   Extramaterial:  
Antal recensioner: 6 Genomsnittsbetyg: 4
17%
67%
17%
0%
0%

Handlingen är, om än lite långsökt, förvånandsvärt snyggt uppbyggd. Med många olika sekvenser bygger filmen upp till sitt klimax genom en rad av händelser på olika platser runt om i världen. Tempot är skyhögt från början till slut, vilket gör att det hinner hända ofantligt mycket under dessa två timmar och 13 minuter filmen speedar sig fram på.

Jeremy Renner är en frisk fläkt i genren med sin humoristiska men dödliga karaktär, dock inte nödvändigtvis till filmens fördel. Man vet aldrig riktigt vart man ska placera honom, då han ena stunden är grav-allvarlig och stensäker medans han andra stunden beter sig som en vilsen liten skolflicka. Det är som att se Thomas Di Leva stå på scen och smörja in sig med en dödlig dos Aloe Vera. -Visst, det är underhållande att se, men innerst inne är det nånting som känns väldigt fel.
Mikael Nyqvist gör en obetydande roll som superskurk. Han hade mer eller mindre kunnat tas bort helt från handlingen och ingen hade märkt något.

Läs hela recensionen, bland många andra, på
http://www.filmifokus.com/2012/04/mission-impossible-ghost-protocol.html

Bra film som är lagom spännande. Bra skådespelare och bra handling.

Helt ok men inte mer än så.

Sköna scener och bra tempo precis vad som är förväntat av denna actionfyllda serie. Som sig bör i den här serien så ska ju betyget vara 5 av 5 men...

Tyvärr så är det en riktigt dålig och tam "skurk - karaktär" i den här filmen. Inte alls lika genomtänkt karaktär som i tidigare M:I - filmer. Dessvärre för oss svenskar spelas den mycket lilla rollen av Mikael Nyqvist. Hade ju varit roligare om han fått rollen som "Owen Davian" i M:I 3.

Betyget blir därför bara 4 av 5 "Actionexplosioner"

Den fjärde filmen e riktigt bra action... bra skådisar , ett hisnande tempo rakt igenom. SE DEN NU!!!!

Toppen-action! Den är bättre än de tidigare; mer humor och mindre relations-drama än både tidigare filmer och själva serien. Väl värd att se!