ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr            Köp nu - betala i oktober
Kurslitteratur

Prometheus (3D Blu-ray + Blu-ray + DVD) (4 disc)

3D Blu-ray - Svenskt omslag

Prometheus (3D Blu-ray + Blu-ray + DVD) (4 disc) (3D Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr Tillfälligt slut

-28%

Ord. pris 279 kr

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Filmen tar med sig en grupp vetenskapsmän och äventyrsresande på en spännande resa som kommer att sätta deras fysiska och mentala gränser på prov och landa dem i en avlägsen värld där de hittar svaren på våra svåraste frågor och livets slutliga mysterium.
Ljud: DTS 5.1, DTS HD - Master Audio, DTS 7.1  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (2.40:1), HD 1080p 
Språk: Engelska  Längd (min): 123 
Text: Engelska, Svenska  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Kategori: Action, Drama, Rysare, Science Fiction  Releasedatum: 2012-10-03 
Originaltitel: Prometheus  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Ridley Scott   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 2012     
Skådespelare: Michael Fassbender, Charlize Theron, Noomi Rapace, Logan Marshall-Green   Extramaterial: - Deleted and alternated scenes
- The Furious Gods: Making Prometheus In-Depth Documentary
- Audio Commentaries
- The Peter Weyland Files
- Weyland Corp Archives - Unprecendented Access to all things Prometheus
- Much more.. 
Antal recensioner: 8 Genomsnittsbetyg: 3,8
38%
38%
0%
12%
12%

Mest hjälpsamma positiva recension

Sebastian

Detta är en väldigt bra film!
Men söker du efter extramaterial och du bara har en DVD så är detta inte för dig.
Eftersom DVD har bara 5 små extra scener med. det är bluray som har "all the good stuff"
men om man har en bluray så har den väldigt mycket extramaterial.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Per

Cinematiskt så är det gott hantverk, men manus och story är en stor besvikelse i synnerhet med tanke på Scotts tidigare och alienserien.

Prometheus, den omtvistade spinoffen på de gamla klassiska Alien-filmerna med Noomi Rapace i huvudrollen. Jag hade väldigt låga förväntningar på Prometheus då jag hört ganska mycket negativt om den och att den inte alls var en Alien-film. Att detta inte är en traditionell Alien-film har såvitt jag vet ingen ansvarig filmmakare påstått. Jag tycker filmen var riktigt spännande om än rikigt korkad på sina hörn. Men med alla Alien-referenser och det spännade slutet ser jag fram emot en uppföljare som jag inte ska vänta lika länge med att se. En stabil 4 av 5 i betyg. // Max Colliander

Dålig film. 3d animationen är en besvikelse. Långt ifrån klass med Avatar.

Handlingen känns djup och genomarbetad, men saknar nästan all koppling till tidigare Alien-filmer. Det som är spännande med en prequel, alltså en film som utspelar sig tidigare än sin föregångare, är att man får svar på frågor som uppkom iochmed den första. Så är inte fallet med Prometheus! Bortsett från att de landar på samma planet som första Alien-filmen utspelar sig på.Tidigare har man fått sett, i bland annat AVP, att Aliens har funnits sedan urminnes tider, något som helt motsäger hela grundkonceptet med Prometheus handling. Likaså det faktum att självaste Weyland faktiskt dör i AVP, vilket inte alls verkar vara fallet i den här filmen.

Ser man Prometheus för vad det är; en Sci-Fi skräckis, och inte som en direkt prequel till Alien, är den både underhållande och spännande. Det är inte superhög skräck-faktor, åtminstone inte i den form man ser i en sedvanlig rysare, utan den ligger på samma nivå som vilken annan alien-film som helst.
Kommer folk dö i filmen? -Är Stevie Wonder blind? -Ja, oerhört! Folk dör, och där rätt brutalt må tilläggas, men du bjuds aldrig på några kalla kårar som får nackhåren att resa sig direkt.

En eloge till Noomi Rapace, som gör en hejdundrande skådespelarinsats! Likaså Fassbender, som trots sin stela karaktär, glänser med sina skådespelartalanger. -Fem toast!

Läs hela recensionen, bland många andra, på
http://www.filmifokus.com/2012/07/prometheus.html

Cinematiskt så är det gott hantverk, men manus och story är en stor besvikelse i synnerhet med tanke på Scotts tidigare och alienserien.

Trots en del brister så är det en film som får en att tänka till efteråt. Den lämnar en hel del obesvarade frågor som man vill ha svar på vilket gör att man själv börjar spekulera och fantisera. Älskar sådana filmer.

Ska se den ett par gånger till faktiskt för att se om det är några frågor som besvaras...

Så trots en del brsiter så är det en mycket bra film. Utan de små bristerna så hade det varit en episk film, kanske en av de bästa sci-fi filmer som gjorts... men den når inte riktigt ända fram. Ser fram emot uppföljaren som sägs komma 2014-2015.

Denna nya film från Ridley Scott bör ej ses om man vill ha en regelrätt Alien prequel. För det handlar om mycket mer än så.

Det är (upplevde jag de två gånger jag såg den på bio) en riktigt riktigt bra film. Inte minst i sin existeniella frågeställning; vad är gud? Vem äger rätten att agera som gud? Och om man en dag skulle möta de som skapat en, hur skulle det påverka en?

Det finns många bottnar i denna film för den som vill ha en film som ger frågor, som utmanar tittaren, och faktiskt inte ger svar på allt.

Denna film var utöver detta en vackert filmad semi-rysare/thriller i sci-fi miljö. Och då den naturligtvis har lyft fram många av både stilistikt grepp OCH till viss del uppbyggnad i story från Alien, så står denna film verkligen på egna ben.

Ridley Scott har äntligen gjort en film som utspelar sig i samma universum som Alien, men där han fortsätter denna gång med mer djup och känsla, mer åt Blade Runners exeptionella håll, så gör det att denna film HÖR hemma hos varje cineasts samling.

Vill ni ha action, försök inte ens. Ni är fel ute om ni tror att det är en film som förlitar sig på snabba klipp, dum dialog och lite tanke. Vill ni ha något som får er att tänka, får er att känna och utöver det även ge en riktigt bra skådespelarensemble, där filosofi och frågor är mer i fokus; då ska ni äga denna film!

Jättebra film som knappast är en action film, utan en bra spännande film med bra rysarelement. Noomi Rapace är jättebra och även Michael Fassbender.

Se denna!

Detta är en väldigt bra film!
Men söker du efter extramaterial och du bara har en DVD så är detta inte för dig.
Eftersom DVD har bara 5 små extra scener med. det är bluray som har "all the good stuff"
men om man har en bluray så har den väldigt mycket extramaterial.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »