ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu - betala i slutet av året

Prometheus (Blu-ray+DVD)

Blu-ray - Svenskt omslag

Prometheus (Blu-ray+DVD) (Blu-ray)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Filmen tar med sig en grupp vetenskapsmän och äventyrsresande på en spännande resa som kommer att sätta deras fysiska och mentala gränser på prov och landa dem i en avlägsen värld där de hittar svaren på våra svåraste frågor och livets slutliga mysterium.
Ljud: DTS HD - Master Audio, DTS 7.1  Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk, Widescreen (2.40:1), HD 1080p 
Språk: Engelska  Längd (min): 123 
Text: Engelska, Svenska  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Kategori: Action, Drama, Rysare, Science Fiction  Releasedatum: 2012-10-03 
Originaltitel: Prometheus  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Ridley Scott   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 2012     
Skådespelare: Michael Fassbender, Charlize Theron, Noomi Rapace, Logan Marshall-Green   Extramaterial: - Audio Commentary by Ridley Scott, Damon Lindelof, John Spaihts
- The Peter Weyland Files
- And much more.. 
Antal recensioner: 27 Genomsnittsbetyg: 3,6
22%
33%
33%
4%
7%

Mest hjälpsamma positiva recension

Patrik

"Prometheus" må vara en prequiel till Alien- filmerna, men låt dig inte luras för mycket av detta. Förutom mytologin delar Prometheus och Alien inte så mycket. Visst är själva upp-lägget liknande, men det är inte samma känsla som Alien, och skräck-inslagen i form av klaustrofobiska nagelbitar- scener har tonats ner. Är man ett fan får man svar på en hel del spännande saker man kanske inte tänkte helt på när man såg den första Alienfilmen. För dem som inte har tidigare erfarenhet av filmerna, finns det en hel del att upptäcka också. Jag gillar Prometheus, och jag tror många håller med mig. Men risken finns ju att vissa Alien- fans blir besvikna, men en sådan risk finns ju alltid när det kommer en ny film. Och som sagt: det blir nog mer spännande om du sett de tidigare, men om du inte gjort det är det ju ingen fara! Om man inte gillar genren är Michael Fassbenders rollfigur och skådespeleri en anledning att se filmen.
Hoppas recensionen hjälpte till!

Arvid, 14 år

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

helena

Snygga bilder och cool början men sedan tar det stopp. Jag bryr mig i princip inte alls om karaktärerna, vilket inte är ett bra betyg. Man känner ingen koppling till dem..tyvärr. När det ska vara otäckt så är det mest ljuden som man blir rädd för. De gamla alienfilmerna var mycket mer otäcka och framför allt inte så förutsägbara som denna faktiskt är.

Snygg. En del sköna kopplingar till Aliens-serien, men inte den bästa i sviten.

Prometheus, den omtvistade spinoffen på de gamla klassiska Alien-filmerna med Noomi Rapace i huvudrollen. Jag hade väldigt låga förväntningar på Prometheus då jag hört ganska mycket negativt om den och att den inte alls var en Alien-film. Att detta inte är en traditionell Alien-film har såvitt jag vet ingen ansvarig filmmakare påstått. Jag tycker filmen var riktigt spännande om än rikigt korkad på sina hörn. Men med alla Alien-referenser och det spännade slutet ser jag fram emot en uppföljare som jag inte ska vänta lika länge med att se. En stabil 4 av 5 i betyg. // Max Colliander

Rekommenderas, Prometheus är den bästa sci-fi på lännge och knyter ihop historien bakom "Aliens" på ett mycket överaskande sätt!

Sett Prometheus på bio i 3D. En måste film för Ridley Scott-fans. Snygg, tekniskt avancerad, och bitvis riktigt ruggig. Mystisk, och många frågor förblir obesvarade. Inte i klass med Alien (1 o 2).

Riktigt bra film till ett bra pris. Kul att de fortsätter utforska Alien universumet än idag.

Prometheus - 2012

Bra fantasistimulerande film :)

Har sett den på bio i 3D och kände att jag ville se den igen även fast det blev i 2D.

Prometheus - 2012

Helt okej Science-fiction film och Noomi Rapace förstör den.

Mer info:
http://mackansfilm.wordpress.com/2013/02/20/prometheus/

Klart sevärd

En mycket bra film, grymt bra bild och ljud. Enda minuset är att blu-ray skivan laddar så grymt långsamt, trodde först att det var fel på spelaren men mina andra filmer funkar klockrent.

Filmen bra, men blueraydisken fungerade inte, så jag fick nöja mig med DVD

se allt extra material, inklusive Damon Lindelofs kommentator spår får man en hel del förklaring på filmen, som första gången inte riktigt gav ett så bra intryck vad det gäller mig och en del förvirring.
Insåg att dom har lixom inte stsat på att göra en "Alien" prequel fullt ut, utan ett litet eget spår (därför den inte heter Alien i titeln). så kul med extra material om man är en liten film-nörd..

Prometheus (Blu-ray+DVD)
Filmen i sig är väldigt bra men dessvärre var exemplaret som CDON skickat till mig deffekt.

Efter man har sett filmen så känns det som att man inte fått någon som helst upplösning men det kommer ju en uppföljare tii Prometheus snart. Vissa av specialeffekterna kändes inte logiska heller iallafall inte i mitt tycke.

Den kommer inte upp i samma klass som Alien och Aliens. Dock bättre än Alien 3 och Alien Resurrection.
Bra skådespelarinsatser av Noomi Rapace, Charlize Theron och Michael Fassbender. De övriga skådespelarna är mediokra. Regissören Ridley Scott gör ett gediget arbete. Jag hade dock på lite mer nerv och spänning. Gillar du Science Fiction kan jag rekommendera denna.

Filmen Prometheus är en förberättelse till Alien och handlar om Människans skapelse som öde och vilka som skapade människan (ingenjörerna) och våran planet jorden.

Filmen Prometheus första avsnitt upptäckter Dr Shaw och David 8 Behållare som ser ut som krukor som är fyllda med genetiska acceleratorer av olika slag som omformar människans DNA till olika varierande skapelser och det här testar David 8 ut på Dr shaws älskare med förödande slutresultat.

Min gissning är att Prometheus 2 handlar om kriget mellan ingenjörerna och "Traveler rasen" och vilket öde ingenjörerna har valt åt människan i utrotningen av "Traveler rasen".

Jag ger filmen Prometheus betyget 5 av 5 på grund av originell story och riktigt bra skådespelare. Det finns mycket olika detaljer i filmen som gör Prometheus sevärd flera gånger om man är uppmärksam. utomhusmiljöerna spelades in på Islands unika landskap nära en aktiv vulkan. Fordonen som skådisarna sitter och kör i filmen är riktiga fordon och inga leksaks miniatyrer som i vanliga sci-fi filmer.
Noomi Rapace gör ett mästerligt skådespeleri och Michael Fassbender spelar den emotionellt iskalle androiden David 8 helt brilliant.

Den här recensionen är skriven av:

Mikael Tordelöv.

Hade skyhöga förväntningar på Prometheus när den gick upp på bio, förväntningar den tyvärr inte kunde leva upp till. När jag nu sett filmen igen kan jag så här i efterhand konstatera att den är bättre än vad min upplevelse var vid biobesöket. Visst är den långt ifrån felfri, men som vanligt när Ridley Scott är i farten så är det snyggt. Foto, miljöer, ljussättning är i en klass för sig. Se den som en snygg rymdactionrulle som lägger upp spelplanen för uppföljaren som kommer om några år...

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »