Puss In Boots

DVD - Svenskt omslag

Puss In Boots (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 99 kr
Svärd kommer att korsas och hjärtan kommer att krossas i det här äventyret med en av de mest älskade figurerna i Shreks universum - Mästerkatten. Det är en riktig skrävlarhistoria om Mästerkattens ungdom då han slog sig ihop med mästerhjärnan Humpty Dumpty och den gatusmarta Kitty för att stjäla den berömda Gåsen som lägger gyllene ägg.
Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (2.35:1), Anamorfisk 
Språk: Engelska, Finska, Svenska  Längd (min): 87 
Text: Engelska, Finska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Äventyr / Fantasy, Tecknat/animerat, Familj, Komedi, Barn, Family Funtastic  Releasedatum: 2012-06-20 
Originaltitel: Puss In Boots  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Chris Miller   Åldersgräns: 7 år 
Inspelningsår: 2011     
Skådespelare: Antonio Banderas, Walt Dohrn, Zeus Mendoza, Salma Hayek, Zach Galifianakis   Extramaterial:  
Antal recensioner: 5 Genomsnittsbetyg: 3,8
20%
40%
40%
0%
0%

Min dotter älskar den!

Filmen är inte så bra men den funkar att se. Den är inte lika bra som shrek filmerna.

jag tycker den här filmen var så där bra men den går att se

Älskar denna film! Jag har shrek 2 och jag bara älskar banderas roll i den och denna film! Man kan inte låta bli o älska mästerkatten. Han e så cool och så söt. Jag kollade denna film i 3D. Jag längtar tills den kommer ut så jag kan kolla på den hemma med.

Den notoriska Mästerkatten i Stövlar (Antonio Banderas; Zorro, Assassins) hör talas om att Jack & Jill, två ökända skurkar, har de magiska bönorna i sin ägo. När han ger sig på att stjäla dem kommer en annan kisse imellan. Kitty Softpaws (Salma Hayek; Desperado, From Dusk Till Dawn. De visar sig att hon jobbar för hans barndomsvän, och numera ärkefiende, Humpty Dumpty (Zach Galifianakis; Hangover, Due Date). Efter mycket övertalning går Mästerkatten med på att sammarbeta med sin gamla kollega, sno de magiska bönorna och därmed kunna hämta den magiska gåsen som lägger ägg av guld!

Jag gillade Puss in Boots när han gjorde sin debut i Shrek 2. Han va en av favoriterna till och med! Men den här filmen känns som att de försöker kapitalisera sig på ett varumärke som mer eller mindre är ut-tjatad till döds. När allt kommer omkring verkar de som att de hade en idé (att kunna tjäna pengar) och som i efterhand fick en story, men som dock hade behövt vara bättre för att kunna bära filmen.

Humorn är stundvis fyndig och hjärtvärmande. De anspelar många skämt på katters naturliga instinkter, så som hur de dricker mjölk eller jagar en ljuskatt. Men de är också allt. Puss in Boots är inte en super rolig film. Långt ifrån. Den försöker istället klösa sig fast med sin charm, vilket blir för mycket vissa gånger.
Visst, den är snyggt gjord. Men det är snarare nånting jag förväntar mig när DreamWorks är i görningen.

Läs hela recensionen, bland många andra, på http://dennisfilmblogg.blogspot.com/2012/02/puss-in-boots.html