ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

Road House

DVD - Svenskt omslag

Road House (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Producenten av Die Hard och Dödligt vapen bjuder här på ett sexigt, actionfyllt äventyr som tänjer på spänningens gränser. Patrick Swayze spelar en oförglömlig hjälte med charm och blixsnabba kampsportknep. Dalton (Swayze) är en legendrarisk utkastare som kommer till staden Jasper i Missouri med ett speciellt syfte: att återställa ordningen på den farliga baren Double Deuce. Men allt eftersom han slänger ut råskinn, ligister och lejda mördare, en efter en, ådrar han sig deras arbetsgivares vrede. Det är den ökände ganstern Brad Wesley (Ben Gazzara). Staden lever i skräck för Wesley, men Dalton är beredd att slåss! Han möter Wesleys gorillor i det ena spektakulära slagsmålet efter det andra, men när de slår tillbaka med dödlig kraft vet Dalton att han måste ta itu med ledaren själv i en rasande slutstrid. Med Kally Lynch (Cocktail) och Sam Elliot (Gettysburg) och musik av Alabama, Jeff Healy Band, Otis Redding och ännu fler. I Road House finns det action!

Ljud: Stereo  Bild: Widescreen (2.35:1), Anamorfisk 
Språk: Engelska  Längd (min): 109 
Text: Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Drama  Releasedatum: 2002-02-27 
Originaltitel: Road House  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Rowdy Herrington   Åldersgräns: 15 år 
Inspelningsår: 1989     
Skådespelare: Ben Gazzara, Jeff Healey, Julie Michaels, Kelly Lynch, Kevin Tighe, Marshall R. Teague, Patrick Swayze, Red West, Sam Elliott, Sunshine Parker   Extramaterial:

Theatrical Trailer

 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

En mycket bra film som handlar om en utkastare ( P.S.) som är ett proffs i hans branch. självklart finns det även med lite romantik. Han åtar sig ett jobb på ett mycket rörigt ställe . Slagsmål varje kväll etc. tanken är att han ska rensa upp på stället.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »