ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

The Avengers

DVD - Svenskt omslag

79 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Ingår i kampanj: 3 filmer för 200 kr

Marvel presenterar Marvels The Avengers, den ultimata superhjältefilmen alla väntat på! Marvels superhjältar Iron Man, Hulk, Thor och Captain America sammankallas för första gången någonsin i detta actionäventyr med bland andra Robert Downey Jr., Scarlett Johansson och Samuel L. Jackson i rollerna. När en oväntad fiende plötsligt hotar hela jordens säkerhet måste Nick Fury, chefen för den fredsbevarande byrån S.H.I.E.L.D., rekrytera ett team som tillsammans kan rädda jorden från ett katastrofalt öde. Marvels The Avengers är regisserad av Joss Whedon, och bjuder på ett storslaget äventyr med spektakulär action och oförglömliga specialeffekter.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.78:1), Anamorfisk 
Språk: Engelska  Längd (min): 143 
Text: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Marvel  Releasedatum: 2012-09-05 
Originaltitel: The Avengers  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Joss Whedon   Åldersgräns: 11 år 
Inspelningsår: 2012     
Skådespelare: Robert Downey Jr., Chris Evans, Samuel L. Jackson, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Don Cheadle   Extramaterial:  
Antal recensioner: 16 Genomsnittsbetyg: 4,3
75%
6%
6%
0%
12%

Mest hjälpsamma positiva recension

Martin

Utan tvekan den bästa film jag har sett sen sagan om ringen trilogin!!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Nataliya

The Avengers gillar väldigt många men det var en sån besvikelse för mig. Gillar action men det kändes som att det saknades nåt...Typ halvsov i slutet av filmen... Äntligen var eländet över... :) Jag rekomenderar att ändå kolla på filmen för att bygga en egen uppfattning.

Toppen film. Jag todde nog att en film med alla "hjältarna" skulle bli löjlig, men ack så fel jag hade. Snyggingen och ärkeskurken Loki is back och bjuder upp till riktigt äventyr. SE den om du inte redan gjort det. Kommer se den om och om igen.

Avengers är sevärd, men ingen fullpoängare.

Bra film!

Rolig och underbar, spännande och superhjältar. Jag vet inte om jag kommer se den många gånger om men den är helt klart sevärd och betoning på ROLIG. :)

Jag gillar Marvels filmer och detta är den bästa hittills. En bra action film, men faktiskt också väldigt rolig, skrattade högt flera gånger.
Missvivis.se

En bra film för en äkta Marvel älskare. Spännande med en del humor inslag som är typiskt för marvel, Ett klart kort helt enkelt :)

Kan inte hålla med Hannes och Nataliya. "Ingen story", vad snackas det om? Visserligen var väl den större storyn i dom föregående filmerna (Iron Man 1 & 2, Thor, Capt. America), men The Avengers är lixom slut-produkten i det stora hela. Föregångarna är som att jämföra med Lord of the Rings. "The Return of the King" är slutet på en episk trilogi, där händelserna i Fellowship och Towers leder upp till dom större striderna (Action) i Return of the King.

Tyckte The Avengers var riktigt bra gjord, och en väldigt bra avslutning på detta kapitel av Marvel hjältar. Nu inväntas "Del 2" (Iron Man 3, Thor 2, Capt. America 2 och Avengers 2).

The Avengers gillar väldigt många men det var en sån besvikelse för mig. Gillar action men det kändes som att det saknades nåt...Typ halvsov i slutet av filmen... Äntligen var eländet över... :) Jag rekomenderar att ändå kolla på filmen för att bygga en egen uppfattning.

I denna film tar Marvel steget fram och tar plats bland LOTR, Matrix och senaste Batmanfilmerna. För oss Marvel-geek är det en dröm, för "newbien" är det en superb film att bli invigd!! Alla karaktärer är välspelade men trots det har vi inte svårt att enas om favoriten: Hulken!! Iron man ligger tätt bakom. Bästa scenen som spolats flera gånger: Hulken och Loke- ni VET vad jag menar när ni ser filmen. That´s all I´m saying så det inte blir spoiler alert!!

Så från hela våran familj: 5 C av 5!!
/ Jennie

Denna gillade jag, som att kliva rakt in i en serietidning. Hulken och Iron man var bäst!

En underbar film.

Suck... En mycket dålig skräpfilm utan handling. Filmen är bokstavligen bara en enda röra av action, explosioner och datoranimeringar. Så gillar du filmer med bara en massa action utan handling? Köp då den här filmen. Gillar du filmer som satsar mer på en bra och intressant handling med en gnutta action som biprodukt? UNDVIK den här filmen.

The Avengers är så *** bra. Såg den bara någon timme sedan och har redan bestämt mig för att köpa den.

Sven var inte så bitter.
Filmen är utan tvekan en mycket bra och underhållande film! Och det är väl FILMEN man ska njuta av i slutändan.

Utan tvekan den bästa film jag har sett sen sagan om ringen trilogin!!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »